Dataklubben sæson 7 episode 3

Bestseller: Faste strukturer & regler sætter data-kreativiteten fri

Flere regler giver mere frihed: Fælles standarder for datakontrakter, fælles standarder for udveksling af data og faste strukturer giver kreativiteten i Danmarks største startup de bedste vilkår for at blomstre.

I dag besøger Dataklubben Uffe Heilskov Aller, Head of Data & Analytics i Bestseller, til en snak om at drive Data & Analytics som en lean serviceorganisation, der fra centralt hold styrker de enkelte brands i at være selvkørende enheder med stor autonomi og end-to-end ansvar. Et setup, der på mange måder ligner Data Mesh - dog uden at være det.  

Glæd dig til at høre, hvordan Data & Analytics-teamet skal klæde den i forvejen datadygtige organisation på til at bruge den nye techstack og den nye consumer dataplatform, der selvfølgelig skal hedde Berlin, fordi den erstatter Paris. Rigtig god fornøjelse i Dataklubben!

Lyt med & subscribe her 👇

Subscribe: Apple Podcasts Spotify Google Podcasts RSS

Subscribe

Apple Podcasts  Spotify

Google Podcasts  RSS

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.