Dataklubben sæson 7 episode 2

PensionDanmark:
Kom med backstage i den digitale transformation


Hvordan servicerer 400 medarbejdere 800.000 kunder? Ved at være Danmark bedste digitale pensionsselskab! Velkommen i Dataklubben, som i dag besøger Jacob Rønnow, Head of Data i PensionDanmark og manden i spidsen for teamet på 8, der har skabt det nye, moderne datasetup i Microsoft Azure, der allerede er på vej mod en opgradering, netop som det er gået i drift.  

Du får en åben og ærlig samtale om at være 1-2 år foran på teknologien for at kunne møde organisationens krav og markedets behov. Du får også indsigt i de vigtige mellemregninger i den transformation, der udefra set virker nem, men som i praksis er ultrakompleks.  

Så hvordan kommunikerer du forandringerne til de brugere, der i en periode ikke får det, de er vant til? Hvordan får du skabt en operating model, der både sikrer indsigt i status pt og fremdrift? Og udover mirakler, hvordan sikrer du som leder, at dit team har lyst til at blive - selv når arbejdet er hårdt og krævende?

Rigtig god fornøjelse i Dataklubben!

Lyt med & subscribe her 👇

Subscribe: Apple Podcasts Spotify Google Podcasts RSS

Subscribe

Apple Podcasts  Spotify

Google Podcasts  RSS

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her,

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.