Dataklubben sæson 6 episode 2

Ægte passion, kunstig intelligens & syntetiske data i The LEGO Group


Dagens to gæster var end ikke født, da the LEGO Group påbegyndte den digitale transformation for over 30 år siden. Glæd dig til at møde to af data-kometerne fra det topambitiøse Data Office i the LEGO Group, Anders Butzbach Christensen, Head of Data Engineering, og Oliver Reinholdt, Senior Data Engineer.

Lyt med, når Anders og Oliver deler erfaringerne med at få 27.000 medarbejdere til at træffe bedre, datadrevne beslutninger og deles om data uden at skele til 'dit og mit'. Som en bonus kan du i dagens episode blive klogere på både Hub and Spoke-distributionsmetoden ført ud i livet og ikke mindst, hvordan syntetiske data kan hjælpe dig til at bevise kommercielle usecases allerede på forhånd, fx adfærden op til og på Black Friday! Som altid er dagens gæster drevet af passion, og der er virkelig gode erfaringer at hente i den måde, the LEGO Group driver deres stærke dataplatforme på ude i de enkelte produktteams!

God fornøjelse i Dataklubben!

Lyt med & subscribe her 👇

Subscribe: Apple Podcasts Spotify Google Podcasts RSS

Subscribe

Apple Podcasts  Spotify

Google Podcasts  RSS

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.