Dataklubben sæson 5 episode 4

Karnov Group: Fra forlag til legaltech

 

I hjertet af København finder du den prominente Sankt Petri Passage og Karnov Group. Lyt med på ugens episode i Dataklubben, hvor vi besøger det engang så klassiske forlag til en snak om at gå fra støvede, gule lovsamlinger til at drive et komplet økosystem inden for legaltech.

Atmosfæren i Karnov er tætpakket med passionerede mennesker, der brænder for innovation, data science og værdien af at inspirere hinanden. Jonathan Minzari, Chief Strategy and M&A Officer i Karnov Group, er således flankeret af Christian Duffau-Rasmussen, Data Scientist i Ante - en af de innovative legaltech startups, som Karnov har investeret i.

Glæd dig til at høre om digitaliseringen af de fysiske lovsamlinger og den transformation, der har gjort Karnov Group til en moderne legaltech med en kæmpe, online content platform og en abonnementsbaseret forretningsmodel.

Lyt med & subscribe her 👇

Subscribe: Apple Podcasts Spotify Google Podcasts RSS

Subscribe

Apple Podcasts  Spotify

Google Podcasts  RSS

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her,

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.