Dataklubben sæson 4 episode 5

 

Er AI nemt?
- og skal vi forstå det?

Velkommen i Dataklubben, som i dag besøger Kaare Petersen, director hos norskeejede Laerdal. En virksomhed, som arbejder med træning og simulering af akut-medicinske situationer til fagpersonale og til lægmand i form af dukkerne fra førstehjælpskurser. Kaare & team har til opgave at bringe "data back into the loop" gennem brug af kunstig intelligens, automatisering og med et stærkt POC-koncept.

Når nogen påstår, at AI er nemt, hvad er så status hos Laerdal, som ikke er født digitale? Hvordan laver man færre, men bedre POC'er, der hurtigt sikrer de nødvendige resultater? – og hvad er faldgruberne? Hvordan sætter man det stærkeste data science-hold med de rette roller og kompetencer?

Og hvorfor er det, at vi har så stort et behov for at kunne forstå og forklare en algoritme, når mange af os fint accepterer ikke at vide, hvordan helt almindelige hverdagsting fungerer? 

Glæd dig til en åben og inspirerende samtale, som måske endda kan hjælpe med at sætte retning for dem, der drømmer om at blive en del af teamet, der arbejder med kunstig intelligens?

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.