Dataklubben sæson 4 episode 4

 

Etik, AI & moonshots direkte på forsiden af EB.dk

I denne uge har Dataklubben sat Ekstra Bladet stævne på et hotel i indre by til en snak om dataetik, kunstig intelligens og det journalistiske ansvar i en kommerciel verden. Glæd dig til at høre Lars Gundersen, Chef for dataindisigt, og Kasper Lindskow, Chef for forskning og innovation, sætte ord på den platform, som Ekstra Bladet selv udvikler for altid at eje det varme vand i hanen - nemlig data og de vigtige algoritmer i den erklærede 1. parts datastrategi. Du får også indblik i de mange til- og fravalg i arbejdet kunstig intelligens, og hvorfor Ekstra Bladet prioriterer direkte trafik og ikke deling af artikler på Facebook og andre sociale kanaler.

 
- Så hvordan træner man algoritmer til at forstå kontekst i realtid med 250+ nye artikler om dagen?
- Hvad kan du som læser på eb.dk forvente allerede nu?
- Hvad siger garvede journalister til en datadrevet tilgang?
- Og hvor vilde moonshots har Ekstra Bladet gang i?
 
Her er både beroligende nyt til dig, der allerede - måske med rette - har fundet sølvpapirshatten frem, og der er massiv inspiration til dig, der arbejder med NLP, NLG, risk & compliance, recommed systemer, segmentering vs profilering og selvfølgelig udvikling og implementering af stærke algoritmer.
 
God tur i Dataklubben!

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.