Dataklubben sæson 4 episode 2

 

ATP & danmarks mest interessante datagrundlag

”Kan det overhovedet blive vildere?” - spørger de to Dataklubben-værter.

I denne uge bliver det rigtig vildt, da Dataklubben er taget til ”Nordsjællands Sillicon Valley” og besøger Danmarks største pensionsselskab ATP. Tag godt imod Thore Dankert, chef for området Business Science & AI i det 110 mand store data & analytics team, der arbejder med alt fra driftsstyring, ledelsesrapportering og machine learning-modeller til fraud detection, data governance og data engineering.

Ifølge Thore arbejder ATP med Danmarks mest interessante datagrundlag. Spørgsmålet er, hvordan man får vendt spændende dataindsigter til et økonomisk afkast for Hr. og Fru. Jensens pensionsopsparing? Hvordan skaber man et godt samarbejde mellem hele forretningen og data & analytics teamet, så det altid er de mest forretningskritiske processer, der optimeres? Hvordan skaber man interne data-ambassadører, der ser værdien og potentialet i at bruge data til at udvikle forretningen? Og hvordan sparer man hvert år mange tusinde arbejdstimer ved at kombinere AI og Robotics?

Glæd dig til en livlig samtale om automatisering, demokratiseringen af data og data som middel til at skabe værdi og velfærd for Danmarks borgere.

God fornøjelse i Dataklubben.

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her,

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.