Dataklubben sæson 4 episode 1 

 

Live på KL's datakonference

Dataklubben skyder sæson 4 i gang med en ”Dataklubben special” episode, optaget direkte fra scenen til KL’s datakonference. Jens-Jacob er i dagens anledning afløst af Frederik Gjørup Nielsen, specialist på kommuner og data, som sammen med Søren styrer dagens emne: Kommunernes organisering og strategiske overvejelser, når data og ledelsesinformation skal bringes i spil.

I denne episode møder du Nikolai Bülow Tronche, Chef for Forretnings- og Masterdata hos Københavns Kommune, og Thor Stig Davidsen, Afdelingsleder for Budget og Analyse i Syddjurs kommune.

Glæd dig til at høre om de kommunale digitaliseringsstrategier: Hvad kræver det at implementere digitalisering i det kommunale? Hvorfor kan kommuners dataambitioner komme til at handle lidt for meget om at sætte strøm til flere databaser og dashboards – og ikke så meget om at få mennesker til at bruge data? Og hvordan anskaffer man sig egentlig en ”license to kill” til at fjerne unødvendige data og sikre bedre datastyring?

Det giver Nikolai og Thor nogle interessante svar på i Dataklubben. Så er du nysgerrig på data, datastyring og digitalisering i kommuner, er denne episode al din tid værd!

God fornøjelse i Dataklubben.

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her,

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.