Dataklubben sæson 3 episode 7

 

Fra data til den gode beslutning feat. Ørsted

I dagens podcast besøger Dataklubben verdens mest sustainable virksomhed, Ørsted! Tag godt imod Peter Larsen, chef for data & analytics-teamet, der leverer alt fra datamodeller og algoritmisk trading til forecasting af energipriser i 2050. Og de gør det med en iboende vilje til transparent at vise, hvordan et bæst af en datamodel kan bevæge sig alt afhængig af scoring.   

Spørgsmålet er nemlig, hvordan man sikrer, at brugerne har tillid til data, når grundlaget ikke altid er rationelt rigtigt eller forkert? Hvordan sikrer man, at den, der træffer beslutningen, har ro i maven? Og vigtigst af alt, hvordan sikrer man, at brugeren, der skal nørde med tallene, som det første forstår den beslutning, der skal træffes? 

Glæd dig til en samtale om at gå fra det vilde data-vesten og vandfaldsmodeller til at samle forskellige kompetencer og discipliner i rammeværktøjet, SAFe , under mantraet 'From data to decision'. Rigtig god fornøjelse i Dataklubben!

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.