Dataklubben sæson 3 episode 5

 

Datadrevet DSB

Dataklubben besøger i denne uge Søren Friis, Head of Business Intelligence i DSB. Søren fortæller engageret om den data-ambitiøse rejse, som skal samle arbejdet med BI og data i én platform og realisere ønsket om one set of numbers. Hele processen er bundet sammen af rammeværktøjet SAFe, destinationen er et "datadrevet DSB", og kære lytter, hvis du sætter dig godt til rette, så kører toget nu!

Med data som en enabler for hele forretningen og en ny generation af medarbejdere, der er selvkørende inden for analytiske kompetencer, er data-efterspørgslen internt massiv. Men hvordan arbejder man agilt med BI, når man ikke nødvendigvis kender sine behov på forhånd? Hvad er ambitionerne med det nye, store data catalogue, som kun ganske få har kastet sig ud i? Og hvor vildt er datapotentialet i spritnye togsæt fyldt med sensorer? Glæd dig til en åben samtale om rejsen, potentialet og strategien. Og næste gang Dataklubben kommer på besøg, lover Søren og Jens-Jacob, at de tager toget.

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.