Dataklubben sæson 3 episode 4

 

IoT & data as a service i kampen mod madspild

I dagens podcast kan du møde to ildsjæle fra service & innovation-teamet i Danfoss. Energioptimering – eller på moderne dansk, sustainability - har været på agendaen siden Danfoss introducerede første ventil i 1933. Derfor tapper de nye, moderne services baseret på IoT til bekæmpelse af madspild i supermarkeder direkte ind i virksomhedens DNA. Og netop disse services er omdrejningspunktet for dagens episode i Dataklubben.

For hvordan omstiller Danfoss som organisation sig i forhold til produkter, services og rent mental? Hvorfor er predictive maintenance så svært? Hvor mange penge mister et supermarked på fødevarespild uden 24/7 overvågning? Og hvordan står det til med udviklingen af partnerskaber, når alle leverandører i supermarkedet kommer med hver deres IoT-enhed? Lyt med, når Thomas Kloster og Bjarke Osmundsen tager os med ind i udviklingen af IoT- og dataservices baseret på solid hardware og bliv inspireret af den afdelingen, der har leveret værdi gennem IoT længe før det blev til IoT.

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.