Dataklubben sæson 3 episode 3

 

Specialtrænede datahelte, BI-ninjaer & covid-19 i Region Midt

Hvis du ikke allerede har hørt om BI-kontoret i Region Midt, er tiden inde! I dag byder Dataklubben velkommen til Jonas Eskildsen Sørensen, BI-chef for den enhed, der leverer sundhedsdata til både daglige brugere og myndigheder fra den super ambitiøse BI-portal. Men at levere dataprodukter er bare én del af arbejdet. Således uddanner BI-kontoret hvert år både BI-ninjaer og BI-datahelte gennem det interne uddannelsessystem med swag som kopper, t-shirts og tattoos. Jonas & teamet har for længst startet brandingen af data som en kompetence, etableret den vigtige tillid til data samt bygget en bundsolid portal, som i en covid-19-tid stillede teamet i en særdeles stærk position.

Ét er nemlig at levere data til myndighederne i fredstid, noget andet er at give hinanden mandat til at levere dugfriske data på statsministerens bord hver eneste morgen. Lyt med, når Jonas tager os med bagom den velbesøgte BI-portal med normalt 3000 unikke månedlige brugere, der har fået et massivt boost under covid-19 og nu byder 5000 unikke månedlige brugere inden for til alt fra dataunderstøttelse af medicin til korrekte indkaldelser og ventelister.

Og som enhver anden gæst i Dataklubben giver Jonas selvfølgelig også sit bud på, hvordan noget, der i forvejen er vildt, godt kan blive vildere! Fordi hvad sker der eksempelvis, når man skal levere en risikoscoring for hver enkelt patient? Det og meget mere kan du høre i denne uges podcast.

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her,

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.