Dataklubben sæson 2 episode 7

 

Det datadrevne købmandsskab

”Dybest set udspringer de mange møder af en sygelig angst for at træffe beslutninger"
– Herman Salling.

Det var med den dybeste respekt, at Dataklubben i denne uge trådte ind i det sagnomspundne ”Lørdagsmøde”-lokale hos Salling Group. Selvom lokationen er ny, er møblerne de samme som dengang en sand pioner i dansk erhvervsliv, Herman Salling, holdt sine ugentlige ledermøder om lørdagen. Deltagerne diskuterede helt sikkert tal og data på disse lørdagsmøder, og netop tal og data er også omdrejningspunktet for denne podcast, hvor Simon Søvsø og Mikael Wallstedt er gæster.

Salling Group har dagligt 1.600.000 kunder, der besøger butikkerne, hvor data alene fra kasseapparaterne på daglig basis producerer 40–50 mio. transaktionslinjer. Glæd dig til en samtale om det store setup, herunder release management og teamsammensætning, samt hvilke arbejdsmetoder, der skal til for at behandle de mange data, som i øvrigt dagligt har 7.000 – 8.000 datahungrende brugere. Lyt med, hvis du vil høre, hvordan man tackler så mange daglige brugere? Hvorfor det ikke bare er et data-slaraffenland? Hvornår laver Salling Group laver en Amazon-Go? Og hvad en Kanban-dag er for noget?

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.