Dataklubben sæson 2 episode 6

 

Smager en digitaliseret burger bedre?

Nej! En digitaliseret burger smager ikke bedre, men digitalisering og intelligent brug af data skaber en langt bedre gæsteoplevelse. I denne uge serverer Dataklubben den perfekte menu: data, en frisklavet burger og en CEO med en klar holdning! Dataklubben er på besøg hos Jens Broch, CEO i Sunset Boulevard, til en snak om at skabe en bedre forretning og en bedre gæsteoplevelse via intelligent brug af data og digitalisering.

 

Hos Sunset Boulevard sker digitaliseringen og brug af data med 180 km/t; en udvikling som dog ikke sker iført en ubetinget ja-hat. Nye data-initiativer skal gøre en forskel og have et tydeligt mål - ellers skal man lade være! Så hvordan gør Sunset det nemt for restaurantcheferne at tage action på nye indsigter i en travl hverdag, hvor hvert sekund tæller i den samlede gæsteoplevelse? Hvordan gør data en forskel for den enkelte medarbejders opgaver og kompetencer? Og har data mon allerede gjort en forskel? God fornøjelse i Dataklubben – og velbekomme!

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her,

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.