Dataklubben sæson 2 episode 4

 

Hvad skal vi med mennesker, når vi har AI?

 

I denne episode af Dataklubben er vi taget en tur til Nørrebro for at få svar på, hvad vi skal med mennesker, når vi har AI? Hør Peter Svarre, digital strateg og forfatter til bogen ”Hvad skal vi med mennesker?”, fortælle om kunstig intelligens i den virkelige verden. I Dataklubben sætter Peter ord på kunstig intelligens helt grundlæggende, og han tager pulsen på det danske data-potentiale som en af verdens måske mest digitaliserede lande.

Tag med i Dataklubben, hvis du også er nysgerrig efter at høre; Hvad der sker, når Corti lytter med på danske alarmopkald? Hvor tæt vi faktisk er på selvkørende biler, når netop selvkørende biler falder ind under Moravecs paradoks om at det, der er svært for mennesker, er let for computere, mens det, der er nemt for mennesker, er svært for computere? Og skal vi frygte for vores jobs? Du kan trygt glæde dig til endnu en spændende uge i Dataklubben!

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.