Dataklubben sæson 2 episode 2

 

Søstrene Grene sætter strøm til hyggen

 

Søstrene Grene har i dén grad taget hul på den digitale transformation, herunder intelligent brug af data. Samtidig er det stadig kerneværdierne om den gode, fysiske kundeoplevelse båret af nærvær, hygge, fornyelse og glæde, der fylder allermest. Så hvordan sætter man strøm til hygge?

 

I denne uges podcast kan du høre Mads Jensen, CDO hos Søstrene Grene, fortælle om at finde den rette balance mellem udrulning af de mange gode digitale idéer og de praktikaliteter, som de butiksansatte møder i deres hverdag. Så hvorfor det er vigtigt at have en fælles referenceramme i ledelsesgruppen? Hvordan arbejder Søstrene Grene med SoMe-data? Kan Mads fortælle, hvad værdien af et Like er? Og hvordan krydser Søstrene Grene marketingdata med realiserede salgsdata for at se effekten af marketingskampagner? Alt det og meget mere kan du glæde dig til at høre om i ugens podcast i Dataklubben.

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her,

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.