Dataklubben sæson 1 episode 8

 

Frem med kikkerten, der er BI strategi i sigte

 

I dag er vi på besøg hos Ernst Mørch fra Nykredit til en snak om BI strategi og om filosofien ”showing is believing”. Ernst er Senior Vice President for Business Intelligence & Financial systems og har de seneste to år stået i spidsen for at opbygge Nykredits Center of Excellence inden for BI samt machine learning & AI. Med store ambitioner om at skabe en endnu mere datadrevet kultur og et fremtidssikret setup for brugen af analytics fortæller Ernst om de trin og overvejelser, der ligger i at sætte handling bag ordene i strategien og identificere de business cases, der åbner dørene til endnu mere. 

For hvordan sætter man retning for brugen af data i en branche, der er underlagt høje compliance-krav? Hvordan skaber man én sandhed, som forretningen har tillid til? Og hvordan organiserer man sig rent praktisk, når man både skal fastholde jerngrebet om rapporteringen til topledelsen og samtidig demokratisere data gennem self-service ude i forretningen? Hvis du ikke er lige så heldig som Ernst at opleve både velvilje og awareness fra topledelsen, får du her inspiration til alt fra de lavest hængende business cases og onboarding af nye analytiske medarbejdere til praktisk erfaring med at håndtere et cowboyland af datahelte og sætte det rette hold.

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her,

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.