Dataklubben sæson 1 episode 4

 

Tænk hurtigt, AI-toget kører nu… men hvor hurtigt?

 

featuring David Skov Hansen

I dag tjekker David Skov Hansen, Head of BI i Bygma, ind i Dataklubben til en snak om AI, BI, datakvalitet og alle forudsætningerne for at lykkes med data. Flere rapporter har taget temperaturen på danske virksomheders brug af data og AI, og ifølge Microsoft er 61% af danske virksomheder i gang med pilotprojekter inden for AI. Men er det baseret på en håndplukket data-elite – og er det overhovedet realistisk at tale om AI, før man har styr på BI?  

 

Sammen med David tager vi den nødvendige og helt grundlæggende snak om, hvad BI egentlig er, og hvorfor dårlig datakvalitet for alvor får konsekvenser, når det selvstændige væsen kaldet AI flytter ind og lærer af sine egne erfaringer. Så kære medlem i Dataklubben, hvis du føler dig hægtet af det selvkørende AI-tog, så sæt dig godt til rette og bliv klogere på, hvorfor du må kunne kravle, før du kan gå.

 

Disclaimer: I dagens podcast er Davids holdninger og meninger hans egne - og ikke Bygmas. 

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.