Dataklubben adventspecial #4

 

Adventspecial #4

I årets fjerde og sidste adventspecial i Dataklubben kan du opleve – eller genopleve – et årti set med BI-brillerne på. I hinandens fremragende selskab deler Jens-Jacob Aarup og Søren Chr. Poulsen erfaringer og oplevelser gennem et årti fra hver deres karriere, og så gør de det, som ingen forældre vil: De vælger nemlig mellem deres børn, når de fremhæver hver især deres yndlingsøjeblikke fra Dataklubbens første leveår!

Så hvor meget har egentlig ændret sig siden Reporting Services var the sh*t? Hvilke mega-trends har banet vejen for data, som vi kender det i dag? Og måske vigtigst af alt, hvad håber og forestiller de to herre sig, der kommer til at ske i fremtiden med mennesker, kompetencer og teknologi? Hvad end du er ny i BI-gamet og vil mærke suset fra en svunden tid, eller du skålede i champagne dengang du selv at kunne lavede din første rapport i report builder, så nyd en tur i Dataklubben. God fornøjelse! 

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.