Dataklubben adventspecial #3

 

Adventspecial #3

I denne 3. adventspecial i Dataklubben mødes Louise Orbesen fra Leading Humans, Natasha Friis Saxberg fra Fonden for Socialt Ansvar og Kasper Thomsen fra Novo Nordisk om det juledækkede bord for at snakke om fremtidens måde at være medarbejder, leder og organisation på. Dagens tre gæster har masser af teori og praksis med, når de diskuterer nye ledelsesformer som fx holokrati, opkvalificering & organisering af medarbejdere og innovation af værdikæder som den nye måde at skabe forretning på.

Så hvordan krydser vi broen fra der, hvor vi er nu, og ind i den nye måde at være organisation på? Mangler den erfaringstunge CxO en teknologi-coach, der kan hjælpe med at oversætte alt det, der er svært at forstå i det nye paradigme? Og hvis medarbejdere, der bliver set og hørt for dem de er, performer noget nær 100%, mens medarbejdere med en dårlig chef performer omkring 45%, hvorfor er der så ikke et større fokus på det enkelte menneske i den moderne organisation?

Du får ægte meninger, sund diskussion og masser af viden i dagens episode. God fornøjelse!

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.