Dataklubben adventspecial #2

 

Adventspecial #2

I anden episode af Dataklubben Adventspecial er der fart på samtalen om digitalisering, etik og profilen af morgendagens mest efterspurgte medarbejdere, nemlig en kreativ kentaur. Glæd dig til samtalen mellem Jacob Elmeros Jersild fra TEC, David Palsgaard fra Moderniseringsstyrelsen og Peter Svarre, forfatter & digital strateg, når de åbent og ærligt taler om, hvordan vi som både mennesker og medarbejdere kan håndtere digitalisering af det offentlige, det offentlige rum, privatlivet og i vores arbejde. 

Bliver vi mere stressede af digitalisering? Har vi kun mavefornemmelsen at stole på, når vi skal vurdere dataetik? Hvorfor bliver overvågning ofte opfattet negativt, når det er en computer, der holder øje i stedet for et menneske? Og er en kreativ kentaur morgendagens vigtigste medarbejder? Glæd dig til at blive udfordret på dit eget etiske kompas i Dataklubben. God fornøjelse.

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.