Data Talkshow on demand:
Sådan kommercialiserer Euronext Securities data


Se det store data talkshow, hvor Head of Issuance & Issuer Services, Bjørn Crepaz, fra Euronext Securities gæster studiet til en snak om at kommercialisere data og skabe et transparent datalandskab i processen. 

Hent talkshowet her

Farvel til SAS-løsningen


For Euronext Securities er mennesker & fuldt dokumenterbare data de vigtigste aktiver. Derfor er virksomheden migreret ud af tunge systemer og ind i Microsoft BI-platformen.

Tidligere benyttede Euronext Securities to systemer – en SAS-løsning og en Microsoft BI-platform – men det skabte to kilder for deres data. SAS-løsningen var 10 år gammel, og den repræsenterede store omkostninger i form af licens- og konsulentudgifter på 2 millioner kroner årligt.

Konsolideringen af de to data warehouses gør dybest set, at Euronext Securities forenkler deres datasæt og styrker transparensen. De samlede forretningslogikker er samtidig blevet til et produkt, der kan moduleres efter deres behov.

Resultatet er færre licensomkostninger, transparente forretningslogikker og evnen til at kommercialisere data og dermed møde markedets efterspørgsel efter indsigt.

 


N0209957
 

 

Hent data talkshowet nu


Data talkshowet er optaget i Speakerbee Studios i København, hvor Rosa Ryberg og Heino Vigsø fra Inspari har besøg af Bjørn Crepaz fra Euronext Securities. 

Talkshowet er relevant for alle virksomheder, der arbejder ambitiøst med data.

Bonus: I talkshowet kommer de også nærmere ind på brugen af data i den finansielle sektor.

Spørgsmål? 
Tag endelig fat
 i mig

 

Anja Overgaard
Commercial Lead Executive

event@inspari.dk  /  +45 3121 6843

anja-overgaard