falling-girl-1

 

Inspari_Actify_Education_Logo_Black

 

Webinar:

Den databaserede uddannelsessektor 


Fylder ”Excel-gymnastik” for meget i din hverdag? Så ligner din hverdag mange andres. 

Når et dataudtræk fra væsentlige datakilder er blevet behandlet af forretningseksperter og stillet til rådighed for de respektive uddannelser, er datagrundlaget ofte allerede forældet. Heldigvis er der en bedre vej.   

Se med på webinaret, hvor vi får selskab af Kirsten Lystlund og Rie Nielsen, hhv. projektleder og kvalitetschef, fra Professionshøjskolen UCN til en præsentation af Actify Education - en ny dataplatform skabt til uddannelsessektoren med support for forskellige HR- og økonomisystemer samt  Studie+, Lectio, ESAS eller Ludus.

1. april fra kl. 11.00 - 12.00

Gå til gratis tilmelding

Om Actify Education 

Actify Education sikrer din uddannelsesinstitution løbende, opdaterede nøgletal i forskellige forretningsområder, fx studieadministrative data, spørgeskemaer, økonomi og medarbejderrelaterede info - skabt på fælles definitioner.

Du får også overblik over, fx medarbejderes fravær, underviseres tidsforbrug på relevante kategorier samt ind- og udlån af medarbejdere områder imellem. 

Du kan tilgå resultaterne af Danmarks Studieundersøgelser (studenter- og dimittendundersøgelse) for den enkelte institution; det giver den enkelte uddannelse mulighed for et hurtigt overblik over de institutionelle resultater samtidig med, at det giver mulighed for at se resultater på eksempelvis hold- og campusniveau – og på den måde identificere lokale forskelle i resultater.

Platformen udvikles løbende med indsigter i forretningsområder, der giver mening for en uddannelsesinstitution. 

 

Mød Pil & Anders

Dagens værter fra Inspari er Pil Skøtt og Anders Andersen. De arbejder begge tæt sammen med vores kunder i uddannelsessektoren og har stort kendskab til udfordringerne, trends i markedet og ikke mindst potentialet for den enkelte uddannelsesinstitution.

pil-nyrop    anders_andersen

 

Agenda for webinaret

Dagens webinar tager en god time, og vi veksler mellem PowerPoint, livedemo og samtale omkring den databaserede uddannelsessektor.

  • Introduktion til Actify Education
  • Erfaringer fra Professionshøjskolen UCN:
    • Implementeringsfasen
    • Rundt om modulerne, fx Danmarks Studieundersøgelse og Studieadministrative data
    • Indsigt i fremtidige moduler, medarbejderfravær, økonomi- og budgettal, ressourceallokering, osv.
  • Stil spørgsmål til dagens webinar

Du har også løbende mulighed for at stille spørgsmål i chatten til både Pil og Anders samt dagens gæster, Kirsten Lystlund og Rie Nielsen. 

Ét webinar til hele uddannelsessektoren

 

Nogle siger studerede, andre siger elever. Nogle har ét kildesystem, andre har et andet. Fælles for alle er kravene fra myndighederne, forandringer i samfundet og et kæmpe potentiale i at automatisere og standardisere arbejdsopgaver samt udnytte data endnu bedre. 

Gennem mange år har vi leveret dataløsninger til uddannelsessektoren. Med Actify Education har vi samlet alle vores bedste erfaringer og leverer en cloudbaseret platform, der er 80% standard til uddannelsessektoren og 20% skræddersyet behovene i den enkelte uddannelsesinstitution. 

Med Actify Education får du en cloudbaseret platform med et månedligt abonnement, og du kommer i gang på 4-8 uger.

Læs mere om Actify Education

 

Tilmeld dig webinaret

 

Det er gratis at deltage i webinaret. Hvis du ikke kan deltage på dagen, kan du blot tilmelde dig og få det tilsendt efter afholdelse. 

Du er velkommen til at sende eventuelle spørgsmål på forhånd på event@inspari.dk - du kan selvfølgelig også stille dem under webinaret. 

Vi glæder os til at se dig på webinaret. 

Spørgsmål? 
Tag endelig fat
 i mig

 

Anja Overgaard
Commercial Lead Executive

event@inspari.dk  /  +45 3121 6843

 

anja_overgaard_600x600