Solution Sales Executive
Lyngby

Vi er netop ved at åbne kapitel 4 af vores historie i Inspari - og du kan komme med på en helt fantastisk rejse.

Vi søger en erfaren solution sales executive, som kan sikre, at Inspari leverer konsulentydelser og løsninger inden for den moderne dataplatform, cloud, machine learning og business intelligence til Danmarks mest data-ambitiøse virksomheder.

Dine måske kommende kolleger er gode sparringspartnere og godt selskab, vores omgivelser i Lyngby er lækre, og vores nye strategi er mere end ambitiøs.

Vil du med på holdet i Inspari?

background-half-jens-jacob2

Et job med
ægte indhold

Du bliver en del af et internationalt team, hvor I sammen og hver for sig sørger for, at vores kunders data-løsninger performer langt ud over det sædvanlige – fra overvågning og trouble shooting til arkitektur og performance. Du og dine kolleger har daglige møder med videndeling og status på forskellige kunder. Samtidig er hjælpsomhed en del af vores DNA, og du vil derfor altid have kolleger, som er klar til sparring.

Glæd dig til at få fingre i nogle af de største og mest komplekse BI- og datamiljøer. Med overblik, tilstedeværelse og stor forståelse for kundens forretning får du en unik rolle i at sikre stabilitet og ikke mindst videreudvikling af vores kunders forskellige løsninger.

Helt konkret kommer du til at stå for mindre projekter, daglig håndtering af konkrete kundeissues samt problem & change management. Dine opgaver spænder således vidt, og du får en stor kontaktflade. Du har derfor en vigtig rolle i forhold til at sikre den høje kundetilfredshed, som vi er kendt for i Inspari.

Du vil komme til at have base på vores kontor i Lyngby. 

Quote - WhiteeHos Inspari er kunden i centrum, for alt hvad vi laver. Jeg bliver drevet af at levere værdi til mine kunder og heldigvis har mine kolleger det på samme måde. At skabe værdi for kundernes forretning gennem data, udvikling og innovation – det er grunden til, at jeg glæder mig til at gå på arbejde hver dag!

 

 

– Julie Godtkjær, Sales Director Large Enterprise, Inspari

background-half-julie

Kan du genkende dig selv
i nedenstående linjer?

Du er en succes i dit job, når:

 • Dine kunder er glade
 • Vi når vores ambitiøse vækstmål
 • Du når dit budget

Dine faglige kompetencer:

 • Flere års erfaring med salg til SMB-markedet
 • Absolut solid forretningsforståelse
 • Flere års erfaring med salg af business intelligence, cloud og/eller forretningskritiske løsninger
 • Erfaren i forhandlingsteknik

Dine personlige kvaliteter:

 • Du tager ansvar og er resultatorienteret
 • Du er ambitiøs og fokuseret
 • Du er vellidt af alle og træder ind i et rum med god energi
 • Du trives i et særdeles proaktivt og uformelt miljø

Din teori
i praksis

I Inspari leverer vi ind i et marked i konstant vækst – og sådan har det været de sidste 12 år. Vi har et stærkt brand, og vores kunder er blandt Danmarks mest data-ambitiøse.

Som solution sales executive bliver du en del af commercial, hvor salg og marketing spiller hinanden gode. Du vil også indgå i et tæt samarbejde om kunderne med både teamledere og konsulenter.

Du har stor erfaring med projektsalg med både timer og software, og du arbejder struktureret og målrettet med vores støttesystemer, fx MS CRM og BI-rapportering mv. Nogle af dine leads fødes online i vores marketingmaskine, andre skaber du selv, fx gennem deltagelse i netværk og social selling på LinkedIn. Fælles for alle er, at du følger hurtigt og effektivt op. 

Du kommer til at arbejde med et ambitiøst budget, som skal sikres gennem udvikling af eksisterende kunder og udvidelse af kundeporteføljen. Din erfaring gør, at du kan segmentere, opbygge og udvikle din egen portefølje, som findes inden for det, vi kalder 'general accounts'

It takes heartwork 
to be leading people

Som en del af heartwork-kulturen vil du mærke, at ambitioner og forventninger går hånd i hånd med passion og holdånd. Vi tror på, at vi vinder sammen, når vi spiller hinanden gode med hver vores stærke kompetencer og personligheder.

Som arbejdsplads vil vi gerne møde dig som det hele menneske, du er – med familie, fritid, venner og ambitioner om at præstere. Du vil derfor møde en høj grad af fleksibilitet og tillid, hvor du i respekt for kunden, teamet og opgaven, kan levere dine timer hvor og hvornår det passer bedst ind hos dig.
Vores aktive personaleforening favner meget bredt i deres aktiviteter så der gerne skulle være noget sjov og ballade for alle, og vores ledelse gør en kæmpe indsats for at sikre, at ethvert Inspari-arrangement altid er tiden værd, hvis det holder dig væk fra hjemmet.

Alt dette er jo bare ord, så vi vil anbefale dig at gå ind på vores Instagram for at se billeder fra både hverdag og fest. Du kan godt glæde dig.

Mød os backstage her

Vi leverer grundlaget
du skaber succesen

Udover en flok kolleger i verdensklasse kan vi tilbyde dig:

 • Lækre omgivelser og arbejdsforhold
 • Fleksibel hverdag med mulighed for hjemmarbejde
 • Løbende træning og uddannelse
 • Attraktiv løn, som modsvarer dine kvalifikationer
 • En aktiv personaleforening der favner bredt i aktiviteter
 • En arbejdsplads udover det sædvanlige

Kribler det 
allerede i dig?

Når du forhåbentlig åbner dialogen med os - hvad end du sender en kort besked på LinkedIn, en video, 3 linjer om din motivation, eller hvordan end det passer dig, kan du jo pege på netop det, der gør, at vi kunne være de rette for hinanden. Dine ord vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Heino Vigsø, CCO, på heiv@inspari.dk eller Kristina Borrits, CHRO, på kbj@inspari.dk / +45 31 52 80 92.

Søg i Lyngby