Project Manager
til Inspari

Nogle lover kunderne værdi af deres data. Vi garanterer det.

Du kan nu blive en vigtig del af vores løfte til kunderne, idet vi søger en erfaren Project Manager til at levere vores projekter efter vores metode: Data Value Guaranteed.

Som Project Manager er du ansvarlig for leverancen ud mod vores største kunder. Dine succesfulde resultater og erfaringer giver alle muligheder for at forbedre og videreudvikle vores metode, og du er et vigtigt bindeled mellem vores kommercielle afdeling og konsulentforretningen.
 
Vores kunder er ambitiøse, vores hold er stærkt, og vi vil alle gerne have dig som værdiskabende medspiller.
 
Din base vil blive på vores kontor i Lystrup.
hero-johan-1920x1000

Et job med
ægte indhold

Som Project Manager og ambassadør for vores projektmetode får du en bred kontaktflade på tværs af interne teams, projektteams og kunder. 

Du vil få projektlederansvaret for vores største kunder, og med dit kølige overblik, din tilstedeværelse samt din store forståelse for vores kunders forretning, spiller du en vigtig rolle i at udvikle og udfordre den enkelte kunde. Du skaber således også selv værdi som konsulent og er sparringspartner for en række organisationer, der typisk er på enterpriseniveau.

En af vores største styrker er, at vi leverer fullstack teams til vores kunder. Det giver dig de bedste kort på hånden for at lykkes i dit job. Samtidig betyder det, at du kan bidrage til at skabe autonomi i vores projektteams, så teamet med metoden i ryggen kan designe projektarbejdet optimalt. 

I Inspari leverer vi nemlig ikke bare data, vi leverer Data Value Guaranteed.

Quote - Whitee


Hos Inspari er der rig mulighed for faglig udvikling, da man er i blandt dygtige kollegaer hele vejen rundt og får mulighed for at arbejde med de nyeste teknologier på tværs af mange forskellige industrier og virksomheder. Vi har en rigtig god kultur, der handler om at løfte i flok, hvorfor man altid kan få en hjælpende hånd. Vi går op i at kende hinanden mere end bare professionelt gennem sociale arrangementer af forskellig art, hvilket skaber et rigtigt godt fællesskab på tværs af forretningen.


– Anders Friis, Senior Cloud Solution Architect, Inspari

background-half-anders

Kan du genkende dig selv 
i nedenstående linjer?

Du sidder sikkert allerede nu i en stilling som Project Manager eller som konsulent i en virksomhed, der arbejder med AI, BI, data eller andre forretningskritiske løsninger. Nu vil du kombinere dine konsulentfærdigheder med projektlederrollen og være den stærke drivkraft, der sikrer, at vi leverer Data Value Guaranteed.

Du stortrives med det ansvar, der følger med rollen som Project Manager. Vi er en virksomhed i konstant vækst og med en fremadskuende tankegang, og du vil derfor blive mødt af både nysgerrighed og sparring på alle de idéer og tiltag, du bringer med ind. 

En baggrund inden for it-leverancer er en klar fordel, og en teknisk baggrund fra dataverdenen er endnu bedre. Du har allerede certificeringer inden for project management, og ellers vil et af vores commitments til dig være en karriereudvikling, der giver dig den nødvendige træning.

It takes heartwork 
to be leading people

Som en del af heartwork-kulturen vil du mærke, at ambitioner og forventninger går hånd i hånd med passion og holdånd. Vi tror på, at vi vinder sammen, når vi spiller hinanden gode med hver vores stærke kompetencer og personligheder.

Som arbejdsplads vil vi gerne møde dig som det hele menneske, du er – med familie, fritid, venner og ambitioner om at præstere. Du vil derfor møde en høj grad af fleksibilitet og tillid, hvor du i respekt for kunden, teamet og opgaven, kan levere dine timer hvor og hvornår det passer bedst ind hos dig.
Vores aktive personaleforening favner meget bredt i deres aktiviteter så der gerne skulle være noget sjov og ballade for alle, og vores ledelse gør en kæmpe indsats for at sikre, at ethvert Inspari-arrangement altid er tiden værd, hvis det holder dig væk fra hjemmet.

Alt dette er jo bare ord, så vi vil anbefale dig at gå ind på vores Instagram for at se billeder fra både hverdag og fest. Du kan godt glæde dig.

Mød os backstage her

Vi leverer grundlaget 
du skaber succesen

Udover en flok kolleger i verdensklasse kan vi tilbyde dig:

  • Lækre omgivelser og arbejdsforhold
  • Fleksibel hverdag med mulighed for hjemmarbejde
  • Løbende træning og uddannelse
  • Attraktiv løn, som modsvarer dine kvalifikationer
  • En aktiv personaleforening der favner bredt i aktiviteter
  • En arbejdsplads udover det sædvanlige

Kribler det 
allerede i dig?

Når du forhåbentlig åbner dialogen med os - hvad end du sender en kort besked på LinkedIn, en video, 3 linjer om din motivation, eller hvordan end det passer dig, kan du jo pege på netop det, der gør, at vi kunne være de rette for hinanden. Dine ord vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Steffen Krogsgaard, Head of Recruitment, på krog@inspari.dk / +45 61 95 67 25.

Søg i Lystrup

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her,

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.