Software Engineer 
(.NET teamet)


Brænder du ligesom os for softwareudvikling med fokus på forretningsværdi? Er du drevet af engagement og lysten til et fedt mix af teknik, kundekontakt og ansvar? Hvis du har interesse for cloud-løsninger og ønsker at udføre samt sikre tests af løsninger, så er her en ny spændende mulighed.

Vi vækster og kan tilbyde gode udviklingsmuligheder for dig, som har erfaring med .NET Core og ønsker at bygge på, lege med forskellige teknologier og blive en sand mester i Microsoft Azure.

background-half-rob-nadia

Et job med 
ægte indhold

Vi oplever stor vækst i både antallet af spændende projekter og størrelsen på de enkelte projekter. Derfor søger vi endnu en dygtig Software Engineer (.NET konsulent) til vores stærke, internationale team med superfede, entusiastiske og ambitiøse kolleger, der ligesom dig får ild i øjnene ved tanken om at vinde som team ved at give kunden den absolut bedste løsning.  

Du bliver en del af vores .NET team, som består af erfarne profiler, som glæder sig til at lære fra sig. Jobbet består af en blanding mellem spændende kundeprojekter og finpudsning af vores interne cloud-løsninger. Du har dermed rig mulighed for at lege med forskellige teknologier og blive mester i Microsoft Azure, hvis du ikke allerede er det. 

Du får en central rolle gennem projektets forskellige faser; fra scoping, beskrivelse, planlægning og arkitektur til udførelse, test og implementering hos kunden. Du vil således tage del i leveranceansvaret, drive og sikre fremdrift på projekter samt sikre kundeinddragelse. 

Det er et plus, hvis du er interesseret i at udføre og sikre tests af løsningerne, da det også er opgaver, som vi kan tilbyde. 

Vores løfte til dig er, at vi tager omsorg for din udvikling. Derfor er certificeringer og videreuddannelse også en naturlig del af pakken.

Quote - Whitee

For mig er det særligt vigtigt at være med til at gøre en forskel – både i form af værdiskabende tekniske løsninger til kunderne og i det sociale med mine kolleger. Hos Inspari får jeg opfyldt netop disse behov. Jeg oplever at være en del af en vinderkultur, hvor der er plads til de personlige interesser og relationer, og hvor den faglige sparring med mit team og ledelsen er i top. Derfor er jeg med til at levere kvalitetsløsninger til nogle af landets helt store og spændende virksomheder som en del af Inspari.

 

–  Henrik Sjang, Principal Cloud Infrastructure Specialist, Inspari

background-half-mug

Kan du genkende dig selv 
i nedenstående linjer?

Du bliver i dag betragtet som en vaskeægte team player med individuelle kvaliteter. Du er lyttende og kommunikerende med flair for at forstå komplekse, tekniske udfordringer, da det er gode forudsætninger i mødet med vores kunder.

Vi forestiller os, at du har et teoretisk fundament koblet med et par års erfaring med .NET Core softwareudvikling. Hertil brænder du for at tilegne dig ny viden, som du kan omsætte til værdiskabende løsninger hos vores kunder. 

Vi arbejder med Azure WebApps, Azure Functions, Azure Microservices, Azure SQL database, Azure Data Factory, Azure API Management og Azure Application Insights. Så hvis du ikke allerede er en haj indenfor disse områder, er der rig mulighed for at blive det. 

Du kan begå dig på engelsk i både skrift og tale, da vi har kolleger i Romænien og arbejder med internationale kunder. Det forventes, at du har kørekort og bil, da rejseaktivitet kan forekomme.

It takes heartwork 
to be leading people

Som en del af heartwork-kulturen vil du mærke, at ambitioner og forventninger går hånd i hånd med passion og holdånd. Vi tror på, at vi vinder sammen, når vi spiller hinanden gode med hver vores stærke kompetencer og personligheder.

Som arbejdsplads vil vi gerne møde dig som det hele menneske, du er – med familie, fritid, venner og ambitioner om at præstere. Du vil derfor møde en høj grad af fleksibilitet og tillid, hvor du i respekt for kunden, teamet og opgaven, kan levere dine timer hvor og hvornår det passer bedst ind hos dig.
Vores aktive personaleforening favner meget bredt i deres aktiviteter så der gerne skulle være noget sjov og ballade for alle, og vores ledelse gør en kæmpe indsats for at sikre, at ethvert Inspari-arrangement altid er tiden værd, hvis det holder dig væk fra hjemmet.

Alt dette er jo bare ord, så vi vil anbefale dig at gå ind på vores Instagram for at se billeder fra både hverdag og fest. Du kan godt glæde dig.

Mød os backstage her

Vi leverer grundlaget 
du skaber succesen

Udover en flok kolleger i verdensklasse kan vi tilbyde dig:

  • Lækre omgivelser og arbejdsforhold
  • Fleksibel hverdag med mulighed for hjemmarbejde
  • Løbende træning og uddannelse
  • Attraktiv løn, som modsvarer dine kvalifikationer
  • En aktiv personaleforening der favner bredt i aktiviteter
  • En arbejdsplads udover det sædvanlige

Kribler det 
allerede i dig?

Når du forhåbentlig åbner dialogen med os - hvad end du sender en kort besked på LinkedIn, en video, 3 linjer om din motivation, eller hvordan end det passer dig, kan du jo pege på netop det, der gør, at vi kunne være de rette for hinanden. Dine ord vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Louise Thomsen, Project Manager & Assistant Team Lead, på ltho@inspari.dk / +45 61 95 66 91 eller Steffen Krogsgaard, Head of Recruitment, på krog@inspari.dk / +45 61 95 67 25.

Søg i Lystrup

Søg i Lyngby