Senior Cloud
Solution Architect

Er du ambitiøs, forretningsorienteret og teknisk velfunderet? Og er du drevet af lysten til at vinde sammen? Så vil vi glæde os til at få dig med på holdet i Inspari i Lyngby eller Lystrup.

Vi søger en Solution Architect, som med erfaring og sikker hånd kan designe den arkitektur, der giver vores kunder verdensklasseløsninger og gør dem i stand til at udleve deres data-ambitiøse potentiale. 

Træd nærmere, vi glæder os allerede til at møde dig.

background-half-heino2

Et job med
ægte indhold

Som Solution Architect er du hjernen bag den arkitektur, der sikrer vores kunder absolut verdensklasseløsninger baseret på Microsoft som platform. 

Du har et fantastisk overblik over de bedste, tekniske muligheder i markedet og kan på den baggrund designe løsninger, der imødekommer forretningsmæssige udfordringer og gør vores kunder i stand til at udleve deres store, datadrevne potentiale - både nu og fremadrettet. 

Din erfaring gør, at du kan stå for alt fra at definere specifikationer, faser og krav, der danner grundlag for leverancen, til at sikre design og implementering fra start til slut.

Samtidig gør din erfaring dig i stand til at facilitere og drive vores allerstørste projekter med mange interessenter fra både kunden og de interne linjer. 

Quote - Whitee

At få lov at arbejde for kunder med forskellig forretningsmæssig baggrund og vidt forskellige tekniske løsninger bidrager i dén grad til at en meget dynamisk hverdag hos Inspari. Jeg får lov til at styrke mine kompetencer, så jeg kan varetage både brede, men også specialiserede opgaver. Ud over det fagligt høje niveau sætter jeg stor pris på at kunne møde mine kolleger i en uformel kultur med højt til loftet, fx når vi holder LAN her på kontoret eller mødes til en tur i biffen.

 

–  Allan Schmidt, Senior Cloud Infrastructure Specialist, Inspari

background-half-mug

Kan du genkende dig selv
i nedenstående linjer?

Vores forventninger til dig er tårnhøje - både menneskeligt og fagligt. Samtidig er det vores løfte til dig, at vi vil hjælpe dig til, at du udvikler dig både som konsulent, kollega og menneske i rollen som Solution Architect. 

Du har flere års erfaring i konsulentrollen og stortrives med ansvar. Samtidig ved du, at alle i teamet skal arbejde tæt sammen for at opnå et fælles bedste for alle - særligt for kunden. 

Fagligt forventer vi, at du: 

 • Har stærke, analytiske færdigheder i bærende discipliner i Inspari, fx infrastruktur, cloud og front-end
 • Har stor erfaring med projekt- og ressourcestyring 
 • Evner at arbejde sammen i et team
 • Formår at uddelegere opgaver 
 • Taler og skriver flydende dansk og engelsk

It takes heartwork 
to be leading people

Som en del af heartwork-kulturen vil du mærke, at ambitioner og forventninger går hånd i hånd med passion og holdånd. Vi tror på, at vi vinder sammen, når vi spiller hinanden gode med hver vores stærke kompetencer og personligheder.

Som arbejdsplads vil vi gerne møde dig som det hele menneske, du er – med familie, fritid, venner og ambitioner om at præstere. Du vil derfor møde en høj grad af fleksibilitet og tillid, hvor du i respekt for kunden, teamet og opgaven, kan levere dine timer hvor og hvornår det passer bedst ind hos dig.
Vores aktive personaleforening favner meget bredt i deres aktiviteter så der gerne skulle være noget sjov og ballade for alle, og vores ledelse gør en kæmpe indsats for at sikre, at ethvert Inspari-arrangement altid er tiden værd, hvis det holder dig væk fra hjemmet.

Alt dette er jo bare ord, så vi vil anbefale dig at gå ind på vores Instagram for at se billeder fra både hverdag og fest. Du kan godt glæde dig.

Mød os backstage her

Vi leverer grundlaget
du skaber succesen

Udover en flok kolleger i verdensklasse kan vi tilbyde dig:

 • Lækre omgivelser og arbejdsforhold
 • Fleksibel hverdag med mulighed for hjemmarbejde
 • Løbende træning og uddannelse
 • Attraktiv løn, som modsvarer dine kvalifikationer
 • En aktiv personaleforening der favner bredt i aktiviteter
 • En arbejdsplads udover det sædvanlige

Kribler det 
allerede i dig?

Send os din ansøgning og CV med det samme. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Ann Brahe-Orlandi, Head of Recruitment, på abra@inspari.dk / +45 51 51 87 89.

Søg i Lystrup

Søg i Lyngby