Senior Cloud
Infrastructure Specialist


Vi søger endnu en erfaren senior-konsulent, som helt naturligt er selvkørende – og som sætter pris på at give og få sparring. I hverdagen vil du blive en del af mange forskellige projekter hos kunder i alle størrelser, og du trives med de varierende opgaver i et solidt tempo.  

Dine kommende kolleger glæder sig til, at du bliver en del af deres helt unikke team baseret på holdånd, humor og lysten til altid at skabe de bedste løsninger til vores kunder. 

Om du får base på vores kontor i Lystrup ved Aarhus eller i Lyngby, er vi helt åbne overfor. Lige så ofte er du nemlig hos vores kunder eller måske på dit hjemmekontor.  

background-half-laerke-anders-kamilla

Et job med 
ægte indhold

Som Microsoft-baseret data, AI- og BI-hus leverer vi løsninger baseret på den moderne dataplatform – naturligvis baseret på cloud. Som konsulent i teamet skal du være med til at sikre, at vores kunder altid har systemer, der skaber værdi og performer i verdensklasse. Det forventer vores kunder af os, og det skal du brænde for at leve op til. 

I din rolle som konsulent har du en række moderne værktøjer til rådighed, som du aktivt bruger til at identificere og løse performance-problemer. Du vil opleve, at du både skal assistere vores kolleger, når de løber panden mod muren i deres arbejde og selvfølgelig også direkte hos vores kunder. Som ekspert i troubleshooting, både hvad angår performance-problemer, men også andre SQL-server-relaterede fejl, er det netop din største tilfredsstillelse at være den, der får systemer til at spille max. 

Som erfaren konsulent kommer du helt sikkert med en masse viden, som vi er meget lydhør overfor. Du vil opleve stor frihed under ansvar, og du har alle muligheder for at påvirke de løsninger, vi skaber til vores kunder.

Quote - Whitee

For mig er det særligt vigtigt at være med til at gøre en forskel – både i form af værdiskabende tekniske løsninger til kunderne og i det sociale med mine kolleger. Hos Inspari får jeg opfyldt netop disse behov. Jeg oplever at være en del af en vinderkultur, hvor der er plads til de personlige interesser og relationer, og hvor den faglige sparring med mit team og ledelsen er i top. Derfor er jeg med til at levere kvalitetsløsninger til nogle af landets helt store og spændende virksomheder som en del af Inspari.

 

– Henrik Sjang, Principal Cloud Infrastructure Specialist, Inspari

background-half-3

Kan du genkende dig selv 
i nedenstående linjer?

I Inspari taler vi altid mennesker, før vi taler teknologi. Samtidig ved vi godt, at du sikkert er super teknologi-fascineret, og derfor er der i høj grad plads til at "nørde igennem" med ligesindede.

Din uddannelsesmæssige baggrund er mindre vigtig for os. Til gengæld er det vigtigt, at du har stor erfaring som konsulent og kan arbejde selvstændigt fra dag 1. 

Som person er du super behagelig, giver en del af dig selv til teamet og har lyst til at være en del af et fagligt og socialt fællesskab.

Vi tager selvfølgelig alle forbehold for Covid-19, og du vil derfor i perioder opleve at skulle arbejde hjemme. Du har dog også mulighed for at være i kontoret i det omfang, det passer bedst ind i netop dit liv.  

Din teori 
i praksis

Du har helt sikkert erfaring med: 

 • Performanceanalyse og optimering af SQL Servere samt T-SQL kode
 • Execution planer, indexes, partitionering og dmv’ere (og du skal være i stand til at bruge disse værktøjer til at identificere og løse performance problemer)
 • Troubleshooting, hvor du har ekspertniveau ift. både performance-issues og SQL-relaterede fejl
 • Installation, konfiguration og opgradering af SQL-servere, både standalone servere samt Failover Clustre og Availability Groups

Du får et ekstra plus i bogen, hvis du har erfaring med: 

 • SQL-servere til både OLTP og OLAP workloads
 • Automatisering af opgaver med hjælp fra fx Powershell 
 • SQL i Azure, enten som IAAS eller PAAS

It takes heartwork 
to be leading people

Som en del af heartwork-kulturen vil du mærke, at ambitioner og forventninger går hånd i hånd med passion og holdånd. Vi tror på, at vi vinder sammen, når vi spiller hinanden gode med hver vores stærke kompetencer og personligheder.

Som arbejdsplads vil vi gerne møde dig som det hele menneske, du er – med familie, fritid, venner og ambitioner om at præstere. Du vil derfor møde en høj grad af fleksibilitet og tillid, hvor du i respekt for kunden, teamet og opgaven, kan levere dine timer hvor og hvornår det passer bedst ind hos dig.
Vores aktive personaleforening favner meget bredt i deres aktiviteter så der gerne skulle være noget sjov og ballade for alle, og vores ledelse gør en kæmpe indsats for at sikre, at ethvert Inspari-arrangement altid er tiden værd, hvis det holder dig væk fra hjemmet.

Alt dette er jo bare ord, så vi vil anbefale dig at gå ind på vores Instagram for at se billeder fra både hverdag og fest. Du kan godt glæde dig.

Mød os backstage her

Vi leverer grundlaget 
du skaber succesen

Udover en flok kolleger i verdensklasse kan vi tilbyde dig:

 • Lækre omgivelser og arbejdsforhold
 • Fleksibel hverdag med mulighed for hjemmarbejde
 • Løbende træning og uddannelse
 • Attraktiv løn, som modsvarer dine kvalifikationer
 • En aktiv personaleforening der favner bredt i aktiviteter
 • En arbejdsplads udover det sædvanlige

Kribler det 
allerede i dig?

Når du forhåbentlig åbner dialogen med os - hvad end du sender en kort besked på LinkedIn, en video, 3 linjer om din motivation, eller hvordan end det passer dig, kan du jo pege på netop det, der gør, at vi kunne være de rette for hinanden. Dine ord vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kristina Borrits, CHRO, på kbj@inspari.dk / +45 31 52 80 92.

Søg i Lystrup

Søg i Lyngby