Operation & Support Engineer

Engang var data en supportfunktion for forretningen. Den tid er for længst forbi! Nu er data et af vores kunders vigtigste aktiver, og den traditionelle BI-løsning er erstattet af en moderne dataplatform i skyen baseret på alle de spændende teknologier, du overhovedet kan komme i tanke om. Derfor har vores kolleger i Operation & Support ansvar for vores kunders løsninger, sikkerhed og performance.

Er du klar til at blive Operation & Support Engineer?

background-half-ida2-1

Et job med
ægte indhold

Du bliver en del af et internationalt team, hvor I sammen og hver for sig sørger for, at vores kunders data-løsninger performer langt ud over det sædvanlige – fra overvågning og trouble shooting til arkitektur og performance. Du og dine kolleger har daglige møder med videndeling og status på forskellige kunder. Samtidig er hjælpsomhed en del af vores DNA, og du vil derfor altid have kolleger, som er klar til sparring.

Glæd dig til at få fingre i nogle af de største og mest komplekse BI- og datamiljøer. Med overblik, tilstedeværelse og stor forståelse for kundens forretning får du en unik rolle i at sikre stabilitet og ikke mindst videreudvikling af vores kunders forskellige løsninger.

Helt konkret kommer du til at stå for mindre projekter, daglig håndtering af konkrete kundeissues samt problem & change management. Dine opgaver spænder således vidt, og du får en stor kontaktflade. Du har derfor en vigtig rolle i forhold til at sikre den høje kundetilfredshed, som vi er kendt for i Inspari.

Om du drømmer om at have base på vores kontor i Lyngby eller Lystrup er op til dig.

Quote - Whitee

At få lov at arbejde for kunder med forskellig forretningsmæssig baggrund og vidt forskellige tekniske løsninger bidrager i dén grad til at en meget dynamisk hverdag hos Inspari. Jeg får lov til at styrke mine kompetencer, så jeg kan varetage både brede, men også specialiserede opgaver. Ud over det fagligt høje niveau sætter jeg stor pris på at kunne møde mine kolleger i en uformel kultur med højt til loftet, fx når vi holder LAN her på kontoret eller mødes til en tur i biffen.

 

–  Allan Schmidt, Senior Cloud Infrastructure Specialist, Inspari

background-half-mug

Kan du genkende dig selv
i nedenstående linjer?

For at være helt ærligt, så er din uddannelse ikke dit vigtigste kort – det er dine kompetencer, din erfaring og din passion for at arbejde sammen med vores kunder og os.

På tværs af teams har vi et væld af kompetencer inden for cloud, arkitektur, SQL, front-end og back-end, og en af vores særlige styrker er evnen til at sætte hinanden i spil. Så du bringer dine kompetencer til bordet og nyder samtidig godt af alle dine kollegers. Hvis du insisterer på at høre nogle uddannelser, forestiller vi os, at du fx er datamatiker eller datatekniker med nogle års erfaring.

Lige nu er du måske konsulent og drømmer om en hverdag med fast mødested og færre kilometer på landevejene? Måske arbejder du i en lignende stilling og vil nu gerne prøve kræfter med de helt store løsninger? Måske kommer du med en helt tredje baggrund.

Din teori
i praksis

Hvis du kan genkende dig selv i nedenstående linjer, er du godt på vej i mål:
 • Du er proaktiv og vild med IT og morgendagens teknologier.
  Du taler, forstår og skriver engelsk på et godt niveau.
 • Du er glad for en alsidig hverdag med både større og mindre opgaver.
 • Du er gennemsyret af evnen og viljen til at følge alle sager helt til dørs - også selvom du har flere åbne sager i gang på samme tid.
 • Du brænder for at udvikle dig og er struktureret i din tilgang.
 • Og så ved du godt, at god karma altid vinder, så når du giver kage til dine kolleger, får du også kage retur. Og når du tager dit gode humør med på job, går du også hjem i godt humør.

It takes heartwork 
to be leading people

Som en del af heartwork-kulturen vil du mærke, at ambitioner og forventninger går hånd i hånd med passion og holdånd. Vi tror på, at vi vinder sammen, når vi spiller hinanden gode med hver vores stærke kompetencer og personligheder.

Som arbejdsplads vil vi gerne møde dig som det hele menneske, du er – med familie, fritid, venner og ambitioner om at præstere. Du vil derfor møde en høj grad af fleksibilitet og tillid, hvor du i respekt for kunden, teamet og opgaven, kan levere dine timer hvor og hvornår det passer bedst ind hos dig.
Vores aktive personaleforening favner meget bredt i deres aktiviteter så der gerne skulle være noget sjov og ballade for alle, og vores ledelse gør en kæmpe indsats for at sikre, at ethvert Inspari-arrangement altid er tiden værd, hvis det holder dig væk fra hjemmet.

Alt dette er jo bare ord, så vi vil anbefale dig at gå ind på vores Instagram for at se billeder fra både hverdag og fest. Du kan godt glæde dig.

Mød os backstage her

Vi leverer grundlaget
du skaber succesen

Udover en flok kolleger i verdensklasse kan vi tilbyde dig:

 • Lækre omgivelser og arbejdsforhold
 • Fleksibel hverdag med mulighed for hjemmarbejde
 • Løbende træning og uddannelse
 • Attraktiv løn, som modsvarer dine kvalifikationer
 • En aktiv personaleforening der favner bredt i aktiviteter
 • En arbejdsplads udover det sædvanlige

Kribler det 
allerede i dig?

Når du forhåbentlig åbner dialogen med os - hvad end du sender en kort besked på LinkedIn, en video, 3 linjer om din motivation, eller hvordan end det passer dig, kan du jo pege på netop det, der gør, at vi kunne være de rette for hinanden. Dine ord vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kristina Borrits, CHRO, på kbj@inspari.dk / +45 31 52 80 92.

Søg i Lystrup

Søg i Lyngby