Enterprise Sales
Executive

Drømmer du om at arbejde med data og kunstig intelligens i tæt samarbejde med fantastiske kolleger? Vil du være med til at sikre, at Inspari leverer konsulentydelser og løsninger inden for den moderne dataplatform til Danmarks største og mest data-ambitiøse virksomheder? 

Vi søger en Enterprise Sales Executive, som med positiv energi, ambitioner og stærk holdfølelse vil være en del af vores kommercielle team.  

Dine måske kommende kolleger er gode sparringspartnere og godt selskab, vores omgivelser i Lyngby og Lystrup er lækre, og vores nye strategi er mere end ambitiøs.

Er du vores nye kollega? 

background-full-anders2

Et job med
ægte indhold

I Inspari leverer vi ind i et marked i konstant vækst – og sådan har det været de sidste 12 år. Vi har et stærkt brand, og vores kunder er blandt Danmarks mest data-ambitiøse.

Som Enterprise Sales Executive bliver du en del af Commercial, hvor salg og marketing spiller hinanden gode. Du vil også indgå i et tæt samarbejde om kunderne med både teamledere og konsulenter.

Quote - Whitee

Det bedste ved Inspari er for mig kollegaerne, arbejdsmiljøet og diversiteten, der kommer til udtryk i alt. Vi tager hjertet med i det, vi committer os til og arbejder hårdt og passioneret. Der er fokus på ’det hele menneske’ idet både professionelle og private behov bliver tilgodeset, hvilket fleksibiliteten i hverdagen også i høj grad afspejler.
Den respekt der hersker omkring alles kompetencer og interesse for at lykkes sammen.

 

– Ida Lollike, Team Leader & Principal Consultant, Inspari

background-half-ida-1

Kan du genkende dig selv
i nedenstående linjer?

Du har erfaring med projektsalg med både timer og software, og du arbejder struktureret og målrettet med vores støttesystemer, fx MS CRM og BI-rapportering mv. Nogle af dine leads fødes online i vores marketingmaskine, andre skaber du selv, fx gennem deltagelse i netværk og social selling på LinkedIn. Fælles for alle er, at du følger hurtigt og effektivt op. 

Du kommer til at arbejde med et ambitiøst budget, som skal sikres gennem udvikling af eksisterende kunder og udvidelse af kundeporteføljen. Din erfaring gør, at du kan segmentere, opbygge og udvikle din egen portefølje i enterprise-segmentet. 

Din teori
i praksis

Dine faglige kompetencer:

 • Du har erfaring med løsningssalg inden for it og/eller forretningskritiske systemer - gerne til enterprise-segmentet
 • Din forretningsforståelse er absolut solid og velfunderet
 • Du har erfaring med forhandlingsteknik
 • Du har et stærkt netværk, som du forstår at aktivere på forskellige måder, fx gennem social selling
 

Dine personlige kvaliteter:

 • Du tager ansvar og er både ambitiøs og resultatorienteret
 • Du arbejder både selvstændigt og holdorienteret, så vi kan vinde sammen som hold
 • Du ser altid muligheder og træder ind i et rum med god energi
 • Du trives i et særdeles proaktivt og uformelt miljø
 • Du kan lide at have det sjovt, når du er på arbejdet, udvikle dig og er struktureret i din tilgang.

It takes heartwork 
to be leading people

Som en del af heartwork-kulturen vil du mærke, at ambitioner og forventninger går hånd i hånd med passion og holdånd. Vi tror på, at vi vinder sammen, når vi spiller hinanden gode med hver vores stærke kompetencer og personligheder.

Som arbejdsplads vil vi gerne møde dig som det hele menneske, du er – med familie, fritid, venner og ambitioner om at præstere. Du vil derfor møde en høj grad af fleksibilitet og tillid, hvor du i respekt for kunden, teamet og opgaven, kan levere dine timer hvor og hvornår det passer bedst ind hos dig.
Vores aktive personaleforening favner meget bredt i deres aktiviteter så der gerne skulle være noget sjov og ballade for alle, og vores ledelse gør en kæmpe indsats for at sikre, at ethvert Inspari-arrangement altid er tiden værd, hvis det holder dig væk fra hjemmet.

Alt dette er jo bare ord, så vi vil anbefale dig at gå ind på vores Instagram for at se billeder fra både hverdag og fest. Du kan godt glæde dig.

Mød os backstage her

Vi leverer grundlaget
du skaber succesen

Udover en flok kolleger i verdensklasse kan vi tilbyde dig:

 • Lækre omgivelser og arbejdsforhold
 • Fleksibel hverdag med mulighed for hjemmarbejde
 • Løbende træning og uddannelse
 • Attraktiv løn, som modsvarer dine kvalifikationer
 • En aktiv personaleforening der favner bredt i aktiviteter
 • En arbejdsplads udover det sædvanlige

Kribler det 
allerede i dig?

Når du forhåbentlig åbner dialogen med os - hvad end du sender en kort besked på LinkedIn, en video, 3 linjer om din motivation, eller hvordan end det passer dig, kan du jo pege på netop det, der gør, at vi kunne være de rette for hinanden. Dine ord vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Steffen Krogsgaard, Head of Recruitment, på krog@inspari.dk /+45 61 95 67 25.

Søg i Lyngby

Søg i Lystrup