Data
Student Worker

Er du vild med mennesker, data og forretning? Drømmer du om et fedt studiejob i selskab med landets dygtigste og flinkeste datahelte?

Hos Inspari har vi en mission – vi vil hjælpe virksomheder til at træffe bedre beslutninger gennem mennesker og data. Og lige nu leder vi efter endnu et talent til et af vores stærke teams.

Vi søger unge talenter til både Lyngby og Lystrup cirka 15 timer om ugen.  

Er du klar på en udfordring og kan se dig selv som en del af vores Heartwork-kultur, så træd gerne nærmere.

background-half-sarah

Et job med
ægte indhold

10 ting du trygt kan glæde dig til!

 • Dine kolleger!
 • Spændende og udfordrende opgaver
 • Inspari & Heartwork-kulturen
 • Vores sociale liv - som pt er flyttet online
 • Alle de ambitiøse kunder
 • Stemningen på dit team
 • Legen med nye teknologier & idéer i vores communities 
 • Sparringen med dine kolleger
 • Læringskurven! 
 • Dine kolleger - og de glæder sig til at spille dig god! 

Quote - Whitee

Hvorfor valgte jeg at arbejde hos Inspari? På grund af kollegerne! Jeg ville arbejde sammen med nogle af landets dygtigste BI profiler, fordi deres niveau er så vanvittigt høj, og det holder mig helt naturligt i konstant udvikling. Og selvfølgelig fordi vi har et godt socialt liv, hvor vi spiller bordfodbold, mødes til CS, padel tennis, LAN, fester, videndeling og alt muligt andet!

 

– Kasper Kirkegaard, Senior Consultant, Inspari

kasper-kirkegaard-960x1080

Kan du genkende dig selv
i nedenstående linjer?

Lad os bare være helt klare i spyttet. Vi ved godt, at du måske ikke har praktisk erhvervserfaring med kunstig intelligens, business intelligence eller konsulentlivet. Men når du har en grundlæggende viden, lyst til at blive udfordret og vilje til at spille med på holdet, så tror vi også på, at vi kan blive gode sammen. Samtidig er du på 9 eller 10 semester af din kandidat, bliver færdig til sommer og har lyst til at komme inden for i konsulentverdenen. 

Siden 2008 har vi haft mange studiemedarbejdere med på holdet, og lige som dig har de været ambitiøse, dygtige og likeable. Derfor ved vi også, at vi kan klæde dig og dit CV godt på til livet som konsulent i et super spændende og dynamisk marked.

 

It takes heartwork 
to be leading people

Som en del af heartwork-kulturen vil du mærke, at ambitioner og forventninger går hånd i hånd med passion og holdånd. Vi tror på, at vi vinder sammen, når vi spiller hinanden gode med hver vores stærke kompetencer og personligheder.

Som arbejdsplads vil vi gerne møde dig som det hele menneske, du er – med familie, fritid, venner og ambitioner om at præstere. Du vil derfor møde en høj grad af fleksibilitet og tillid, hvor du i respekt for kunden, teamet og opgaven, kan levere dine timer hvor og hvornår det passer bedst ind hos dig.
Vores aktive personaleforening favner meget bredt i deres aktiviteter så der gerne skulle være noget sjov og ballade for alle, og vores ledelse gør en kæmpe indsats for at sikre, at ethvert Inspari-arrangement altid er tiden værd, hvis det holder dig væk fra hjemmet.

Alt dette er jo bare ord, så vi vil anbefale dig at gå ind på vores Instagram for at se billeder fra både hverdag og fest. Du kan godt glæde dig.

Mød os backstage her

Vi leverer grundlaget
du skaber succesen

Udover en flok kolleger i verdensklasse kan vi tilbyde dig:

 • Lækre omgivelser og arbejdsforhold
 • Fleksibel hverdag med mulighed for hjemmarbejde
 • Løbende træning og uddannelse
 • Attraktiv løn, som modsvarer dine kvalifikationer
 • En aktiv personaleforening der favner bredt i aktiviteter
 • En arbejdsplads udover det sædvanlige

Kribler det 
allerede i dig?

Når du forhåbentlig åbner dialogen med os - hvad end du sender en kort besked på LinkedIn, en video, 3 linjer om din motivation, eller hvordan end det passer dig, kan du jo pege på netop det, der gør, at vi kunne være de rette for hinanden. Dine ord vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kristina Borrits, CHRO, på kbj@inspari.dk / +45 31 52 80 92.

Søg i Lystrup

Søg i Lyngby