Data Scientist
med fokus på
 DevOps

Har du hang til at automatisere dit arbejde, strukturere dine data og udvikle pipelines? Interesserer du dig for machine learning, og ved du, hvordan du kan bruge Python og SQL til at omsætte data, komplekse problemer og gut feeling til predictions og automation?

Hvis du har lyst til at arbejde som konsulent, få ansvar og indgå i en performance kultur med fokus på værdiskabende løsninger, læring og udvikling, så har vi plads til dig på vores kontor i Lyngby eller Lystrup. 

Vi er den ambitiøse legeplads for datahelte

Lige inden vi går i gang, så er det helt ok, hvis du ikke kender Inspari i forvejen. Du kender nemlig allerede mange af vores kunder. Vi arbejder med et bredt udsnit af danske og internationale data-ambitiøse virksomheder på tværs af brancher, størrelse og kompleksitet.   

Vi er et konsulenthus med fokus på data, AI, ML, platforme og business intelligence, og vi er blandt de største (og naturligvis bedste) inden for vores felt. I bund og grund hjælper vi virksomheder til at træffe bedre beslutninger med udgangspunkt i data frem for mavefornemmelser, og det er vores primære budskab - ikke teknik-snak. Vi er omkring 125 kolleger fordelt på vores kontorer i Lyngby, Lystrup og Bucharest, og vi håber, at du nu har endnu mere lyst til at blive en del af os. 

background-half-anders-kristina

Et job med
ægte indhold

Som data scientist hos Inspari kommer du til at indgå i Danmarks skarpeste machine learning-team.

Dit arbejde kræver en kundefokuseret tilgang kombineret med teknisk flair og forståelse for statistik og dataanalyse samt en naturlig lyst til at lære og udvikle. Du skal trives med at arbejde intensivt med forskelligartede projekter i tæt dialog med kunder, kolleger og samarbejdspartnere.

Din rolle bliver med særligt fokus på at bidrage med machine learning i et modulært aspekt, både i forhold til levering og implementering af projekter samt at være ambitiøs på vores kunders vegne. Du vil hurtigt få ansvar, der matcher til dine kompetencer for leverancer, projekter og kunder samt den kontinuerlige udvikling af dig selv og vores team.

Som ekspert forstår du at omsætte forretningsudfordringer til værdiskabende løsninger samt at gøre komplekse problemstillinger simple at formidle og forstå.

For at sikre din kontinuerlige læring vil du blive klædt på med de metoder og værktøjer, vi bruger til at sikre verdensklasse projekter. Vi vil sammen med dig lave en udviklingsplan, der matcher dine behov samt understøtter din og forretningens fortsatte udvikling.

Din base er på vores kontor i Lystrup eller Lyngby, og du kan glæde dig til også at bruge en del af din tid ude hos vores kunder. 

Quote - Whitee

At få lov at arbejde for kunder med forskellig forretningsmæssig baggrund og vidt forskellige tekniske løsninger bidrager i dén grad til at en meget dynamisk hverdag hos Inspari. Jeg får lov til at styrke mine kompetencer, så jeg kan varetage både brede, men også specialiserede opgaver. Ud over det fagligt høje niveau sætter jeg stor pris på at kunne møde mine kolleger i en uformel kultur med højt til loftet, fx når vi holder LAN her på kontoret eller mødes til en tur i biffen.

 

–  Allan Schmidt, Specialist, Inspari

background-half-mug

Kan du genkende dig selv
i nedenstående linjer?

Vores forventninger til dig er tårnhøje.

Din uddannelsesmæssige baggrund for at blive konsulent i Inspari kan være mange. Fælles for alle konsulenter er en kandidatgrad, en stærk vilje til at vinde sammen og passionen for at skabe resultater gennem mennesker, data og forretning. 

Vi forventer, at du:

 • Arbejder struktureret og selvstændigt
 • Har et analytisk mindset og en metodisk tilgang
 • Trives ved at lære fra dig
 • Trives ved at indgå i et team og arbejde i et performancemiljø
 • Ved, hvornår du har behov for dine kolleger
 • Har minimum 1-2 års erfaring med machine learning eller software engineering
 • Kan tale og skrive flydende dansk og engelsk
 • Kan Python og SQL

Kan du derudover arbejde med et eller flere af følgende, er det et plus:

 • Azure DevOps
 • Azure Databricks
 • ML-flow

It takes heartwork 
to be leading people

Som en del af heartwork-kulturen vil du mærke, at ambitioner og forventninger går hånd i hånd med passion og holdånd. Vi tror på, at vi vinder sammen, når vi spiller hinanden gode med hver vores stærke kompetencer og personligheder.

Som arbejdsplads vil vi gerne møde dig som det hele menneske, du er – med familie, fritid, venner og ambitioner om at præstere. Du vil derfor møde en høj grad af fleksibilitet og tillid, hvor du i respekt for kunden, teamet og opgaven, kan levere dine timer hvor og hvornår det passer bedst ind hos dig.
Vores aktive personaleforening favner meget bredt i deres aktiviteter så der gerne skulle være noget sjov og ballade for alle, og vores ledelse gør en kæmpe indsats for at sikre, at ethvert Inspari-arrangement altid er tiden værd, hvis det holder dig væk fra hjemmet.

Alt dette er jo bare ord, så vi vil anbefale dig at gå ind på vores Instagram for at se billeder fra både hverdag og fest. Du kan godt glæde dig.

Mød os backstage her

Vi leverer grundlaget
du skaber succesen

Udover en flok kolleger i verdensklasse kan vi tilbyde dig:

 • Lækre omgivelser og arbejdsforhold
 • Fleksibel hverdag med mulighed for hjemmarbejde
 • Løbende træning og uddannelse
 • Attraktiv løn, som modsvarer dine kvalifikationer
 • En aktiv personaleforening der favner bredt i aktiviteter
 • En arbejdsplads udover det sædvanlige

Kribler det 
allerede i dig?

Send os din ansøgning og CV med det samme. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Ann Brahe-Orlandi, Head of Recruitment, på abra@inspari.dk / +45 51 51 87 89.

Søg i Lystrup

Søg i Lyngby