Data  
Engineer


Har du talentet, ambitionerne og viljen til at vinde sammen? Så har vi troen på dig og dine evner og mest af alt lysten til at få dig med på holdet her i Inspari.  

Vi søger Data Engineers med base på vores kontor i Lyngby eller Lystrup. Du har 1-2 års erfaring, og nu er du klar til at lege med, hvor der er rigtig sjovt at være – nemlig hos branchens førende datakonsulenthus.  

Træd nærmere, vi glæder os allerede til at møde dig. 

background-half-mads

Et job med 
ægte indhold

Som Data Engineer bliver du en del af et stærkt team, der arbejder med data-relaterede projekter hos vores mange kunder. Du får mulighed for at være med i alle faser – fra analyse, design og udvikling til test, implementering og den måske vigtigste fase, forankringen i hverdagen.

Når du er med hele vejen, får du både erfaring og et fantastisk overblik, som styrker dit vigtigste våben, nemlig evnen til altid at sikre forretningsværdi.

Dine kolleger er fuldt ud beviste om, at jo dygtigere du bliver, jo stærkere bliver I som hold. Derfor værner vi også om vores hjælpsomme performancekultur, som naturligvis stiller krav til dig som konsulent og menneske, men som i lige så høj grad stiller krav til din og holdets evne til at spille hinanden gode.  

Quote - Whitee

Hvorfor valgte jeg at arbejde hos Inspari? På grund af kollegerne! Jeg ville arbejde sammen med nogle af landets dygtigste BI profiler, fordi deres niveau er så vanvittigt høj, og det holder mig helt naturligt i konstant udvikling. Og selvfølgelig fordi vi har et godt socialt liv, hvor vi spiller bordfodbold, mødes til CS, padel tennis, LAN, fester, videndeling og alt muligt andet!

 

– Kasper Kirkegaard, Principal Consultant, Inspari

kasper-kirkegaard-960x1080

Team Lead 
... med mere

Mød Johan, Team Lead, familiefar, naturmenneske med mere - i Inspari ser vi nemlig dig som et helt menneske med hjerte og hjerne. Johans vej ind i dataverdenen var fysik. Måske er Johan din vej? Selvom enden af vejen ikke nødvendigvis er Johans team, så stol trygt på, at du i alle vores teams bliver mødt i øjenhøjde og med respekt for lige netop der, hvor du er i livet.

HubSpot Video

 

Kan du genkende dig selv 
i nedenstående linjer?

Vores forventninger til dig er tårnhøje.

Måske kommer du med et par års erfaring som konsulent eller fra en intern forretningsenhed, eller måske er du nyuddannet inden for BI, it, økonomi eller andet. Fælles for alle konsulenter er en kandidatgrad, en stærk vilje til at vinde sammen og passionen for at skabe resultater gennem mennesker, data og forretning.

Vi forventer, at du:

 • Arbejder struktureret og selvstændigt
 • Har et analytisk mindset og en metodisk tilgang
 • Er likeable af natur og positiv
 • Stortrives i et team og i en performancekultur
 • Ved, hvornår du har behov for dine kolleger
 • Kan tale og skrive flydende dansk og engelsk

It takes heartwork 
to be leading people

Som en del af heartwork-kulturen vil du mærke, at ambitioner og forventninger går hånd i hånd med passion og holdånd. Vi tror på, at vi vinder sammen, når vi spiller hinanden gode med hver vores stærke kompetencer og personligheder.

Som arbejdsplads vil vi gerne møde dig som det hele menneske, du er – med familie, fritid, venner og ambitioner om at præstere. Du vil derfor møde en høj grad af fleksibilitet og tillid, hvor du i respekt for kunden, teamet og opgaven, kan levere dine timer hvor og hvornår det passer bedst ind hos dig.
Vores aktive personaleforening favner meget bredt i deres aktiviteter så der gerne skulle være noget sjov og ballade for alle, og vores ledelse gør en kæmpe indsats for at sikre, at ethvert Inspari-arrangement altid er tiden værd, hvis det holder dig væk fra hjemmet.

Alt dette er jo bare ord, så vi vil anbefale dig at gå ind på vores Instagram for at se billeder fra både hverdag og fest. Du kan godt glæde dig.

Mød os backstage her

Vi leverer grundlaget 
du skaber succesen

Udover en flok kolleger i verdensklasse kan vi tilbyde dig:

 • Lækre omgivelser og arbejdsforhold
 • Fleksibel hverdag med mulighed for hjemmarbejde
 • Løbende træning og uddannelse
 • Attraktiv løn, som modsvarer dine kvalifikationer
 • En aktiv personaleforening der favner bredt i aktiviteter
 • En arbejdsplads udover det sædvanlige

Kribler det 
allerede i dig?

Når du forhåbentlig åbner dialogen med os - hvad end du sender en kort besked på LinkedIn, en video, 3 linjer om din motivation, eller hvordan end det passer dig, kan du jo pege på netop det, der gør, at vi kunne være de rette for hinanden. Dine ord vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Steffen Krogsgaard, Head of Recruitment, på krog@inspari.dk / +45 61 95 67 25.

Søg i Lystrup

Søg i Lyngby