Cloud Software 
Development Engineer


Brænder du ligesom os for softwareudvikling med fokus på forretningsværdi? Er du drevet af engagement og lysten til et fedt mix af teknik, kundekontakt og ansvar?

Vi mangler en cloud software development engineer til teamet i Lystrup eller Lyngby, og vi håber, at du kan starte allerede i morgen.

background-half-nadia-rob2

Et job med 
ægte indhold

Vi oplever stor vækst i både antallet af spændende projekter og størrelsen på de enkelte projekter. Derfor søger vi endnu en dygtig .net konsulent til vores stærke, internationale team med superfede entusiastiske og ambitiøse kolleger, der lige som dig får ild i øjnene ved tanken om at vinde som team ved at give kunden den absolut bedste løsning.  

Jobbet består af en blanding mellem kundeprojekter og videreudvikling på vores interne cloudløsninger, så du får rig mulighed for at lege med forskellige teknologier og blive en kæmpe haj til Microsoft Azure – hvis du ikke allerede er det.  

Vores løfte til dig er, at vi tager omsorg for din udvikling. Certificeringer og videreuddannelse er en naturlig del af pakken.

Quote - Whitee

For mig er det særligt vigtigt at være med til at gøre en forskel – både i form af værdiskabende tekniske løsninger til kunderne og i det sociale med mine kolleger. Hos Inspari får jeg opfyldt netop disse behov. Jeg oplever at være en del af en vinderkultur, hvor der er plads til de personlige interesser og relationer, og hvor den faglige sparring med mit team og ledelsen er i top. Derfor er jeg med til at levere kvalitetsløsninger til nogle af landets helt store og spændende virksomheder som en del af Inspari.

 

–  Henrik Sjang, Principal Cloud Infrastructure Specialist, Inspari

background-half-mug

Kan du genkende dig selv 
i nedenstående linjer?

Du bliver i dag betragtet som en vaskeægte teamplayer med individuelle kvaliteter. Du er lyttende og udadvendt, og derfor falder det dig nemt at forstå komplekse, tekniske udfordringer på møder hos vores kunder.

Måske er du nyuddannet, måske har du arbejdet med it i en årerække eller noget helt tredje. Vigtigst af alt er, at du brænder for softwareudvikling og for at tilegne dig ny viden, som du kan omsætte til værdiskabende løsninger til vores kunder.

Du er uddannet inden for softwareudvikling og kan glæde dig til for alvor sætte din teoretiske kunnen i spil.

Din teori 
i praksis

Så er der buzzword-bingo

Hvis vi skal lege lidt buzzword-bingo, får du vores liste herunder. Måske kan du det hele, måske kan du endnu mere.

 • REST
 • MVC
 • jQuery
 • .NET Core
 • Git
 • DevOps pipeline
 • Microservices
 • MVP

Du har desuden kørekort og egen bil.

It takes heartwork 
to be leading people

Som en del af heartwork-kulturen vil du mærke, at ambitioner og forventninger går hånd i hånd med passion og holdånd. Vi tror på, at vi vinder sammen, når vi spiller hinanden gode med hver vores stærke kompetencer og personligheder.

Som arbejdsplads vil vi gerne møde dig som det hele menneske, du er – med familie, fritid, venner og ambitioner om at præstere. Du vil derfor møde en høj grad af fleksibilitet og tillid, hvor du i respekt for kunden, teamet og opgaven, kan levere dine timer hvor og hvornår det passer bedst ind hos dig.
Vores aktive personaleforening favner meget bredt i deres aktiviteter så der gerne skulle være noget sjov og ballade for alle, og vores ledelse gør en kæmpe indsats for at sikre, at ethvert Inspari-arrangement altid er tiden værd, hvis det holder dig væk fra hjemmet.

Alt dette er jo bare ord, så vi vil anbefale dig at gå ind på vores Instagram for at se billeder fra både hverdag og fest. Du kan godt glæde dig.

Mød os backstage her

Vi leverer grundlaget 
du skaber succesen

Udover en flok kolleger i verdensklasse kan vi tilbyde dig:

 • Lækre omgivelser og arbejdsforhold
 • Fleksibel hverdag med mulighed for hjemmarbejde
 • Løbende træning og uddannelse
 • Attraktiv løn, som modsvarer dine kvalifikationer
 • En aktiv personaleforening der favner bredt i aktiviteter
 • En arbejdsplads udover det sædvanlige

Kribler det 
allerede i dig?

Når du forhåbentlig åbner dialogen med os - hvad end du sender en kort besked på LinkedIn, en video, 3 linjer om din motivation, eller hvordan end det passer dig, kan du jo pege på netop det, der gør, at vi kunne være de rette for hinanden. Dine ord vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Steffen Krogsgaard, Head of Recruitment, på krog@inspari.dk / +45 61 95 67 25.

Søg i Lystrup

Søg i Lyngby