Business 
Consultant 

Er du ambitiøs, forretningsorienteret og har du lysten til at vinde sammen? Så vil vi glæde os til at få dig med på holdet i Inspari i Lyngby eller Lystrup. 

Vi søger passioneret og erfaren Business Consultant, som vil være med til at flytte vores kunder og deres løsninger til nye højder.

Træd nærmere, vi glæder os allerede til at møde dig.

background-half-laerke2

Et job med
ægte indhold

Som Business Consultant bruger du din fortræffelige forretningsforståelse i samspil med både kunder og kolleger. 

Gennem workshops og tæt kommunikation med interessenter samler du netop de informationer, som du har behov for til at designe, bygge og implementere morgendagens værdiskabende og handlingsorienterede beslutningssystemer. Du er således med til at skabe det fundamentet, som giver vores kunder de bedste muligheder for at træffe gode beslutninger og vækste deres forretning.

Du deltager også naturligt i det mere kommercielle arbejde med at vækste vores kunder og bidrage til salgsprocessen, idet du agerer bindeled internt mellem konsulentforretningen og vores kommercielle afdeling.  

Quote - Whitee

Hvorfor valgte jeg at arbejde hos Inspari? På grund af kollegerne! Jeg ville arbejde sammen med nogle af landets dygtigste BI profiler, fordi deres niveau er så vanvittigt høj, og det holder mig helt naturligt i konstant udvikling. Og selvfølgelig fordi vi har et godt socialt liv, hvor vi spiller bordfodbold, mødes til CS, padel tennis, LAN, fester, videndeling og alt muligt andet!

 

– Kasper Kirkegaard, Principal Cloud Solution Architect, Inspari

kasper-kirkegaard-960x1080

Kan du genkende dig selv 
i nedenstående linjer?

Vores forventninger til dig er tårnhøje - både menneskeligt og fagligt. Samtidig er det vores løfte til dig, at vi vil hjælpe dig til, at du udvikler dig både som konsulent, kollega og menneske i rollen som Business Consultant. 

Du har erfaring i rollen som konsulent og er udadvendt. Du er likeable af natur og stortrives med at være en del af et stærkt team. 

Din teori 
i praksis

Fagligt forventer vi, at du: 
 • Har god forretningsforståelse på tværs af industrier 
 • Kan afdække forretningsgange 
 • Er erfaren i datavisualisering og wireframing 
 • Har certificeringer i et eller flere visualiseringsværktøjer, fx Power BI
 • Har grundlæggende SQL-færdigheder eller andre programmeringssprog
 • Taler og skriver flydende dansk og engelsk

It takes heartwork 
to be leading people

Som en del af heartwork-kulturen vil du mærke, at ambitioner og forventninger går hånd i hånd med passion og holdånd. Vi tror på, at vi vinder sammen, når vi spiller hinanden gode med hver vores stærke kompetencer og personligheder.

Som arbejdsplads vil vi gerne møde dig som det hele menneske, du er – med familie, fritid, venner og ambitioner om at præstere. Du vil derfor møde en høj grad af fleksibilitet og tillid, hvor du i respekt for kunden, teamet og opgaven, kan levere dine timer hvor og hvornår det passer bedst ind hos dig.
Vores aktive personaleforening favner meget bredt i deres aktiviteter så der gerne skulle være noget sjov og ballade for alle, og vores ledelse gør en kæmpe indsats for at sikre, at ethvert Inspari-arrangement altid er tiden værd, hvis det holder dig væk fra hjemmet.

Alt dette er jo bare ord, så vi vil anbefale dig at gå ind på vores Instagram for at se billeder fra både hverdag og fest. Du kan godt glæde dig.

Mød os backstage her

Vi leverer grundlaget 
du skaber succesen

Udover en flok kolleger i verdensklasse kan vi tilbyde dig:

 • Lækre omgivelser og arbejdsforhold
 • Fleksibel hverdag med mulighed for hjemmarbejde
 • Løbende træning og uddannelse
 • Attraktiv løn, som modsvarer dine kvalifikationer
 • En aktiv personaleforening der favner bredt i aktiviteter
 • En arbejdsplads udover det sædvanlige

Kribler det 
allerede i dig?

Når du forhåbentlig åbner dialogen med os - hvad end du sender en kort besked på LinkedIn, en video, 3 linjer om din motivation, eller hvordan end det passer dig, kan du jo pege på netop det, der gør, at vi kunne være de rette for hinanden. Dine ord vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Steffen Krogsgaard, Head of Recruitment, på krog@inspari.dk / +45 61 95 67 25.

Søg i Lystrup

Søg i Lyngby