Cloud / Azure
Specialist

Vi har vilde ambitioner for vores cloud-forretning – og vores kunder er med. Næste skridt er, at du skal med på holdet. Er du klar?

Til vores fantastiske Specialist-team søger vi en teknisk stærk profil, der både er håndværker og arkitekt. Du bliver en del af teamet, hvor Azure-, infrastruktur- og SQL server-kompetencerne er samlet – og hvor sparring og holdånd er en del af hverdagen. Dine kommende kolleger har en høj, gennemsnitlig anciennitet, sammenholdet er unikt, og humoren er ganske tvivlsom.

Din kommende leder, Martin, ved godt, at du måske ikke kan alt lige nu. Til gengæld tror han på, at du hos Inspari vil få netop de rammer der gør, at du kan lære en masse nyt og udvikle dig som konsulent og menneske

background-half-kim-pil-jens-jacob

Et job med
ægte indhold

Som Microsoft-baseret data, AI- og BI-hus leverer vi løsninger baseret på den moderne dataplatform – naturligvis baseret på cloud. Som specialist i teamet skal du være med til at sikre, at vi altid leverer de teknisk rigtige løsninger, der skaber  den værdi, som vores kunder altid forventer af os.

I din rolle som arkitekt skal du møde vores kunder, forstå deres behov og følge dem hele vejen til implementering – selvfølgelig i samarbejde med et team med de rette kompetencer og roller.

Du vil opleve stor frihed under ansvar, og du har alle muligheder for at påvirke de løsninger, vi skaber til vores kunder.

Du får base på vores kontor i Kgs. Lyngby (lige i nærheden af vores rigtig gode venner fra Microsoft) eller i Lystrup.

Quote - Whitee

For mig er det særligt vigtigt at være med til at gøre en forskel – både i form af værdiskabende tekniske løsninger til kunderne og i det sociale med mine kolleger. Hos Inspari får jeg opfyldt netop disse behov. Jeg oplever at være en del af en vinderkultur, hvor der er plads til de personlige interesser og relationer, og hvor den faglige sparring med mit team og ledelsen er i top. Derfor er jeg med til at levere kvalitetsløsninger til nogle af landets helt store og spændende virksomheder som en del af Inspari.

 

–  Henrik Sjang, Principal Cloud Infrastructure Specialist, Inspari

background-half-mug

Kan du genkende dig selv
i nedenstående linjer?

Hvis du søger buzzword-bingo, så er det aflyst. 

I Inspari taler vi altid mennesker, før vi taler teknologi. Samtidig ved vi godt, at du sikkert er super teknologi-fascineret, og derfor er der i høj grad plads til at "nørde igennem" med ligesindede.

Din uddannelsesmæssige baggrund er mindre vigtig for os. Til gengæld er det vigtigt, at du har erfaring med cloud, arkitektur og forstår, at vi får det bedste resultat, når vi arbejder sammen.

Som person er du super behagelig, giver en del af dig selv til teamet og har lyst til at være en del af et fagligt og socialt fællesskab.   

 

It takes heartwork 
to be leading people

Som en del af heartwork-kulturen vil du mærke, at ambitioner og forventninger går hånd i hånd med passion og holdånd. Vi tror på, at vi vinder sammen, når vi spiller hinanden gode med hver vores stærke kompetencer og personligheder.

Som arbejdsplads vil vi gerne møde dig som det hele menneske, du er – med familie, fritid, venner og ambitioner om at præstere. Du vil derfor møde en høj grad af fleksibilitet og tillid, hvor du i respekt for kunden, teamet og opgaven, kan levere dine timer hvor og hvornår det passer bedst ind hos dig.
Vores aktive personaleforening favner meget bredt i deres aktiviteter så der gerne skulle være noget sjov og ballade for alle, og vores ledelse gør en kæmpe indsats for at sikre, at ethvert Inspari-arrangement altid er tiden værd, hvis det holder dig væk fra hjemmet.

Alt dette er jo bare ord, så vi vil anbefale dig at gå ind på vores Instagram for at se billeder fra både hverdag og fest. Du kan godt glæde dig.

Mød os backstage her

Vi leverer grundlaget
du skaber succesen

Udover en flok kolleger i verdensklasse kan vi tilbyde dig:

  • Lækre omgivelser og arbejdsforhold
  • Fleksibel hverdag med mulighed for hjemmarbejde
  • Løbende træning og uddannelse
  • Attraktiv løn, som modsvarer dine kvalifikationer
  • En aktiv personaleforening der favner bredt i aktiviteter
  • En arbejdsplads udover det sædvanlige

Kribler det 
allerede i dig?

Send os din ansøgning og CV med det samme. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Ann Brahe-Orlandi, Head of Recruitment, på abra@inspari.dk / +45 51 51 87 89.

Søg i Lystrup

Søg i Lyngby