Associate
Data Consultant

Har du talentet, ambitionerne og viljen til at vinde sammen? Så har vi troen på dig og dine evner og mest af alt lysten til at få dig med på holdet her i Inspari.  

Vi søger Associate Data Consultants med base enten på vores kontor i Lyngby eller i Lystrup. Du er nyuddannet og er nu klar til at lege med, hvor der er rigtig sjovt at være – nemlig hos branchens førende datakonsulenthus.  

Træd nærmere, vi glæder os allerede til at møde dig. 

background-half-jakob-nanna

Et job med
ægte indhold

10 ting du trygt kan glæde dig til!
 1. Dine kolleger!
 2. Spændende og udfordrende opgaver
 3. Inspari & Heartwork-kulturen
 4. Vores sociale liv - som pt er flyttet online
 5. Alle de ambitiøse kunder
 6. Stemningen på dit team
 7. Legen med nye teknologier & idéer i vores communities 
 8. Sparringen med dine kolleger
 9. Læringskurven! 
 10. Dine kolleger - og de glæder sig til at spille dig god! 

Quote - Whitee

Jeg valgte et job i Inspari, fordi der er stort fokus på, at data, mennesker og forretning skal spille sammen. En teknisk avanceret løsning kan ikke stå alene, men skal derimod ud og ”leve” hos kunden og understøtte de mennesker, der skal bruge den aktivt i en forretningskontekst. Det er dét, jeg synes giver Inspari mere tyngde i forhold til andre BI-huse, for ud over at det giver bedre resultater hos kunden, så giver det også bedre konsulenter i sidste ende!

 

– Clara Foss, Associate Consultant, Inspari

background-full-clara-ida

Kan du genkende dig selv
i nedenstående linjer?

Vores forventninger til dig er  tårnhøje.

Fælles for alle konsulenter i Inspari er en kandidatgrad, viljen til at vinde sammen og passionen for at skabe resultater hos vores kunder i stærke teams. Det er også helt grundlæggende værdier for dig. 

Vi forventer, at du:

 • Har en kandidatgrad på ansættelsestidspunktet, ellers skynd dig over at kig vores Data Student Worker, for så er det også en fed vej ind
 • Arbejder struktureret og selvstændigt
 • Trives ved at indgå i et team og arbejde i et performancemiljø
 • Ved, hvornår du har behov for dine kolleger
 • Er klar til at styrke din profil gennem certificeringer
 • Taler og skriver flydende dansk og engelsk

It takes heartwork 
to be leading people

Som en del af heartwork-kulturen vil du mærke, at ambitioner og forventninger går hånd i hånd med passion og holdånd. Vi tror på, at vi vinder sammen, når vi spiller hinanden gode med hver vores stærke kompetencer og personligheder.

Som arbejdsplads vil vi gerne møde dig som det hele menneske, du er – med familie, fritid, venner og ambitioner om at præstere. Du vil derfor møde en høj grad af fleksibilitet og tillid, hvor du i respekt for kunden, teamet og opgaven, kan levere dine timer hvor og hvornår det passer bedst ind hos dig.
Vores aktive personaleforening favner meget bredt i deres aktiviteter så der gerne skulle være noget sjov og ballade for alle, og vores ledelse gør en kæmpe indsats for at sikre, at ethvert Inspari-arrangement altid er tiden værd, hvis det holder dig væk fra hjemmet.

Alt dette er jo bare ord, så vi vil anbefale dig at gå ind på vores Instagram for at se billeder fra både hverdag og fest. Du kan godt glæde dig.

Mød os backstage her

Vi leverer grundlaget
du skaber succesen

Udover en flok kolleger i verdensklasse kan vi tilbyde dig:

 • Lækre omgivelser og arbejdsforhold
 • Fleksibel hverdag med mulighed for hjemmarbejde
 • Løbende træning og uddannelse
 • Attraktiv løn, som modsvarer dine kvalifikationer
 • En aktiv personaleforening der favner bredt i aktiviteter
 • En arbejdsplads udover det sædvanlige

Kribler det 
allerede i dig?

Send os din ansøgning og CV med det samme. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Ann Brahe-Orlandi, Head of Recruitment, på abra@inspari.dk / +45 51 51 87 89.

Søg i Lystrup

Søg i Lyngby