Assistant Team Leader of the pack
Lystrup


Går du helt naturligt forrest og drømmer du om operationelt ledelsesansvar? Kan du se dig selv i spidsen for et fantastisk team af dybt passionerede og super dygtige konsulenter?

Vi søger en Assistant Team Lead til et af vores teams i stærk vækst på vores kontor i Lystrup, og vi bliver pænt begejstrede, hvis du læser videre og lader høre fra dig snarest muligt.

background-half-laerke-anders-kamilla2

Vi er den ambitiøse
legeplads for datahelte 


Lige inden vi går i gang, får du vores elevatorpitch.

Vi er et data consultancy med fokus på data, AI, ML, platforme og business intelligence, og vi er blandt de største (og naturligvis bedste) inden for vores felt. I bund og grund hjælper vi virksomheder til at træffe bedre beslutninger med udgangspunkt i data frem for mavefornemmelser. Vores kunder er et bredt udsnit af danske og internationale data-ambitiøse virksomheder på tværs af brancher, størrelse og kompleksitet. Lige nu er vi ca. 125 kolleger fordelt på vores kontorer i Lyngby, Lystrup og Bucharest, og vi håber, at du nu har endnu mere lyst til at blive en del af os.

Et job med
ægte indhold

Som Assistant Team Lead får du det operationelle ledelsesansvar for et mindre team af unge, dygtige konsulenter. Du står for alt fra rekruttering og kundemæssig fordeling til den daglige drift af teamet. Og så skal du være med til at sikre, at vores nye strategi får de bedste vilkår i vores organisation – og du får selv mulighed for at præge udviklingen med nye initiativer.

Som et empatisk menneske er du naturligt nysgerrig på dine medarbejdere og deres trivsel. Din værktøjskasse indeholder blandt andet 1:1 sessioner, udviklingsplaner og teammøder, og du har god erfaring med, hvordan du gennem inspiration og sparring kan skabe et miljø, som giver lyst til udvikling og til at skabe ekstraordinære resultater som team.

Du er en succes, når dit team er en succes – altså, når de præsterer og trives. Derfor kan du også glæde dig til at besøge dine medarbejdere ude hos vores kunder, bidrage i samarbejdet med vores kunder og være udførende projektleder på en række opgaver.

Din base bliver vores kontor i Lystrup og selvfølgelig ude hos vores kunder.

Quote - Whitee

For mig har onboardingen i Inspari været guld værd. Det at gå fra ny til en del af flokken på rekordtid er ikke noget, man kan købe sig til - det kræver ægte engagement, interesse og inklusion fra hele holdet. Jeg oplevede meget hurtigt den passion, som gennemsyrer virksomheden; kulturen man kerer så meget om, og som er en forudsætning for vores succes i sidste ende.


Ida Lollike, Team Leader & Principal Consultant, Inspari

background-half-ida-1

Vores forventninger til dig fagligt & personligt


Fælles for konsulenterne i Inspari er en kandidatgrad, lysten til at vinde som hold og viljen til at gøre sit bedste. Derfor forestiller vi os, at du har de samme karakteristika tilsat dit eget krydderi og dokumenteret erfaring med ledelse og med it. Allerhelst har du erfaring inden for BI og arbejdet med data eller en anden teknisk baggrund, der matcher.

 

Du er likeable af natur og empatisk, og du trives med, at du har det overordnede ansvar. Du evner at lede folk på distancen og ikke mindst at lede mennesker med vidt forskellig natur. Helt naturligt drager du omsorg for udviklingen af dit team og af hvert menneske.

Og netop det at drage omsorg for udvikling er også et løfte, som vi giver til dig. Som leder i Inspari bliver du en del af et internt program, så vi sammen kan sikre de bedste vilkår for din egen udvikling også. Du får selvfølgelig også sparring med dine team lead-kolleger og ledelsen i hverdagen.

It takes heartwork 
to be leading people

Som en del af heartwork-kulturen vil du mærke, at ambitioner og forventninger går hånd i hånd med passion og holdånd. Vi tror på, at vi vinder sammen, når vi spiller hinanden gode med hver vores stærke kompetencer og personligheder.

Som arbejdsplads vil vi gerne møde dig som det hele menneske, du er – med familie, fritid, venner og ambitioner om at præstere. Du vil derfor møde en høj grad af fleksibilitet og tillid, hvor du i respekt for kunden, teamet og opgaven, kan levere dine timer hvor og hvornår det passer bedst ind hos dig.
Vores aktive personaleforening favner meget bredt i deres aktiviteter så der gerne skulle være noget sjov og ballade for alle, og vores ledelse gør en kæmpe indsats for at sikre, at ethvert Inspari-arrangement altid er tiden værd, hvis det holder dig væk fra hjemmet.

Alt dette er jo bare ord, så vi vil anbefale dig at gå ind på vores Instagram for at se billeder fra både hverdag og fest. Du kan godt glæde dig.

Mød os backstage her

Vi leverer grundlaget
du skaber succesen

Udover en flok kolleger i verdensklasse kan vi tilbyde dig:

  • Lækre omgivelser og arbejdsforhold
  • Fleksibel hverdag med mulighed for hjemmarbejde
  • Løbende træning og uddannelse
  • Attraktiv løn, som modsvarer dine kvalifikationer
  • En aktiv personaleforening der favner bredt i aktiviteter
  • En arbejdsplads udover det sædvanlige

Kribler det 
allerede i dig?

Når du forhåbentlig åbner dialogen med os - hvad end du sender en kort besked på LinkedIn, en video, 3 linjer om din motivation, eller hvordan end det passer dig, kan du jo pege på netop det, der gør, at vi kunne være de rette for hinanden. Dine ord vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rene Iversen, Team Lead, på rei@inspari.dk eller Kristina Borrits, CHRO, på kbj@inspari.dk / +45 31 52 80 92.

Søg i Lystrup 

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her,

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.