Talented Talent Acquisition Consultant


Til en nyoprettet stilling i vores People & Culture-team søger vi en Talent Acquisition Consultant. Du bliver en del af et fantastisk team, og du får dit eget ansvarsområde inden for search af markedets talenter, netværket omkring Inspari og kontakt til uddannelsesinstitutioner.

Hvis du har talent for at spotte talenter og lyst til at sætte dig selv i spil i netværket omkring Inspari, så håber vi, at du vil træde nærmere. Og husk – stillingen er nyoprettet, så du har alle muligheder for at påvirke processer og arbejdsopgaver inden for dine områder.

 

background-half-kim-pil

Et job med
ægte indhold

Inspari er en vækstvirksomhed med et stort rekrutteringsbehov inden for it-specialister og konsulenter med talent for data, mennesker og forretning. Vi arbejder med markedsledende Microsoft-teknologier, så du kommer til at stå med et stærkt employer brand, den fedeste virksomhed og markedets mest anerkendte og efterspurgte løsninger. Vores payoff er Leading people – Leading business, og dette mindset er overliggeren i alt, hvad vi gør. 

Som Talent Acquisition Consultant får du en vigtig rolle i at spotte nye talenter i markedet – gennem moderne rekrutteringsværktøjer og i det personlige møde til events, fx på studiemesser. Du får ansvaret for vores samarbejde med de uddannelsesinstitutioner, hvor en række af vores kommende talenter har deres daglige gang, og du sætter dig selv i spil på studiemesser og relevante events.

Samtidig arbejder du tæt sammen med vores kommende Head of Recruitment i dit search-arbejde med at afsøge markedet for de erfarne kræfter, vi også drømmer om at få med på holdet.


Leading people

Leading business

Som moderne arbejdsplads med frihed under ansvar, et hybrid hjemmearbejdssetup og en solid tiltro til dig og dine evner, kan du glæde dig til en hverdag, som du i høj grad selv kan påvirke. Derfor er din geografiske placering heller ikke vigtig for os - måske vil du høre til kontoret i Lystrup ved Aarhus, måske er du tilknyttet kontoret i Lyngby, eller måske har du selv en idé til, hvordan du kunne blive en del af os?

Glæd dig til et job hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt for et stærkt employer brand i en branche i konstant vækst.

Quote - Whitee

Det bedste ved Inspari er for mig kollegaerne, arbejdsmiljøet og diversiteten, der kommer til udtryk i alt. Vi tager hjertet med i det, vi committer os til og arbejder hårdt og passioneret. Der er fokus på ’det hele menneske’ idet både professionelle og private behov bliver tilgodeset, hvilket fleksibiliteten i hverdagen også i høj grad afspejler.

 

–  Ida Lollike, Team Leader & Principal Consultant, Inspari

background-half-ida-1

Kan du genkende dig selv 
i nedenstående linjer?

Vi forestiller os, at du er i starten af din karriere og drømmer om at arbejde inden for HR. Som Talent Acquisition Consultant arbejder du med forskellige discipliner inden for HR, og du er en del af et stærkt team, som du kan sparre med. 

Du kommer med en baggrund som cand.merc.soc/sol, virksomhedskommunikation eller en anden HRM-linje. Din personlighed og passion er mindst lige så vigtig som de resultater, du har skabt under dit studie. 

 

 

 • Du kommer med ny viden inden for HRM, som du glæder dig til at bringe i spil i Inspari.
 • Du er nysgerrig på mennesker og henter en del af dine gode energi i mødet med andre.
 • Du er stærk i skriftlig kommunikation på både dansk og engelsk.
 • Du bruger gerne de sociale medier og moderne HR-værktøjer. 
 • Du glæder dig til et job med fart på og tilgår nye opgaver med stor nysgerrighed og entusiasme.

It takes heartwork 
to be leading people

Som en del af heartwork-kulturen vil du mærke, at ambitioner og forventninger går hånd i hånd med passion og holdånd. Vi tror på, at vi vinder sammen, når vi spiller hinanden gode med hver vores stærke kompetencer og personligheder.

Som arbejdsplads vil vi gerne møde dig som det hele menneske, du er – med familie, fritid, venner og ambitioner om at præstere. Du vil derfor møde en høj grad af fleksibilitet og tillid, hvor du i respekt for kunden, teamet og opgaven, kan levere dine timer hvor og hvornår det passer bedst ind hos dig.
Vores aktive personaleforening favner meget bredt i deres aktiviteter så der gerne skulle være noget sjov og ballade for alle, og vores ledelse gør en kæmpe indsats for at sikre, at ethvert Inspari-arrangement altid er tiden værd, hvis det holder dig væk fra hjemmet.

Alt dette er jo bare ord, så vi vil anbefale dig at gå ind på vores Instagram for at se billeder fra både hverdag og fest. Du kan godt glæde dig.

Mød os backstage her

Vi leverer grundlaget
du skaber succesen

Udover en flok kolleger i verdensklasse kan vi tilbyde dig:

 • Lækre omgivelser og arbejdsforhold
 • Fleksibel hverdag med mulighed for hjemmarbejde
 • Løbende træning og uddannelse
 • Attraktiv løn, som modsvarer dine kvalifikationer
 • Mulighed for at præge og være med til at skabe din egen stilling
 • En aktiv personaleforening der favner bredt i aktiviteter
 • En arbejdsplads udover det sædvanlige

Kribler det 
allerede i dig?

Når du forhåbentlig åbner dialogen med os - hvad end du sender en kort besked på LinkedIn, en video, 3 linjer om din motivation, eller hvordan end det passer dig, kan du jo pege på netop det, der gør, at vi kunne være de rette for hinanden. Dine ord vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kristina Borrits, CHRO, på kbj@inspari.dk / +45 31 52 80 92.

Søg jobbet 

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her,

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.