Talk budget to me
Senior Business Controller

Som det ledende data consultancy i Danmark er vores ambition at være Leading people - Leading business. Og det gælder, uanset om du er en del af konsulenterne eller den stærke backbone i Inspari.

Som Senior Business Controller refererer du direkte til vores CFO, Jesper Fogh. Du bliver en del af Finance & It-teamet, der lige som dig er fundet på øverste hylde både fagligt og personligt.

Stillingen vil fysisk være i Lystrup ved Aarhus eller i Kongens Lyngby.

background-half-mathias

Et job med
ægte indhold

Som Senior Business Controller i Inspari kommer du til at arbejde med controlling og afstemning af omsætninger og omkostninger. Du vil være med til at drive den månedlige management reporting proces, hvor du sikrer rettidig og korrekt rapportering til forretningen og ledelsen. Du vil fast komme til at deltage i månedsafslutningen med fakturering af vores kunder og i udarbejdelsen af forretningsanalyser samt sparring med ledelsen.

Din erfaring indenfor feltet gør dig i stand til at udarbejde salgs- og performancerapportering samt drive processen omkring rullende budgettering og opfølgning herpå samt være systemejer på vores budgetteringsværktøj, Workday Adaptive Insights.

Jobbet består også i vedligelse af brugerinformationer og masterdata lige så vel som validering af projektøkonomi og styring af vores tidsregisteringssystem. Derudover vil du som Senior Business Controller have en rolle i at gennemgå og validere kundekontrakter, databehandleraftaler og andre juridiske dokumenter i sarmarbejde med vores eksterne jurist. Sidst, men ikke mindst, kommer du løbende til at varetage ad hoc opgaver og projekter.

Quote - Whitee

Det bedste ved Inspari er for mig kollegaerne, arbejdsmiljøet og diversiteten, der kommer til udtryk i alt. Vi tager hjertet med i det, vi committer os til og arbejder hårdt og passioneret. Der er fokus på ’det hele menneske’ idet både professionelle og private behov bliver tilgodeset, hvilket fleksibiliteten i hverdagen også i høj grad afspejler.

 

–  Ida Lollike, Team Leader & Principal Consultant, Inspari

background-half-ida-1

Kan du genkende dig selv
i nedenstående linjer?

Du har en videregående uddannelse som f.eks. cand.merc., cand.jur., cand.merc.aud., cand.oecon. HD (R/F) eller lignende, hvorfor det forventes, at du har både forretningsmæssig og økonomisk forståelse. 

I forlængelse med det er du struktureret, analytisk, initiativrig – og kan se sammenhængen mellem Finance og forretningen.

Som person er du struktureret, selvstændig og analytisk. Du har gode samarbejdsevner og sætter en stor ære i, at opgaverne bliver løst rettidigt, og de informationer, du videregiver, er korrekte og i høj kvalitet.

Din teori
i praksis

Hvis nedenstående linjer passer på dig, er du godt på vej i mål:

 • Du har erfaring fra en økonomiafdeling, hvor du har nogle års (3-5 år) erfaring som controller, eller alternativt er du revisor og ønsker at prøve kræfter af på den anden side.
 • Hvis du har erfaring med juridisk kontraktarbejde, vil det være et plus
 • Du er i høj grad er fortrolig med Excel og Power BI.
 • Hvis du har erfaring med andre BI værktøjer som Qlik eller Tableau vil det være en fordel, men ikke et krav.
 • Du kommunikerer uden problemer på engelsk både skriftligt og mundtligt.

It takes heartwork 
to be leading people

Som en del af heartwork-kulturen vil du mærke, at ambitioner og forventninger går hånd i hånd med passion og holdånd. Vi tror på, at vi vinder sammen, når vi spiller hinanden gode med hver vores stærke kompetencer og personligheder.

Som arbejdsplads vil vi gerne møde dig som det hele menneske, du er – med familie, fritid, venner og ambitioner om at præstere. Du vil derfor møde en høj grad af fleksibilitet og tillid, hvor du i respekt for kunden, teamet og opgaven, kan levere dine timer hvor og hvornår det passer bedst ind hos dig.
Vores aktive personaleforening favner meget bredt i deres aktiviteter så der gerne skulle være noget sjov og ballade for alle, og vores ledelse gør en kæmpe indsats for at sikre, at ethvert Inspari-arrangement altid er tiden værd, hvis det holder dig væk fra hjemmet.

Alt dette er jo bare ord, så vi vil anbefale dig at gå ind på vores Instagram for at se billeder fra både hverdag og fest. Du kan godt glæde dig.

Mød os backstage her

Vi leverer grundlaget
du skaber succesen

Udover en flok kolleger i verdensklasse kan vi tilbyde dig:

 • Lækre omgivelser og arbejdsforhold
 • Fleksibel hverdag med mulighed for hjemmarbejde
 • Løbende træning og uddannelse
 • Attraktiv løn, som modsvarer dine kvalifikationer
 • Mulighed for at præge og være med til at skabe din egen stilling
 • En aktiv personaleforening der favner bredt i aktiviteter
 • En arbejdsplads udover det sædvanlige

Kribler det 
allerede i dig?

Når du forhåbentlig åbner dialogen med os - hvad end du sender en kort besked på LinkedIn, en video, 3 linjer om din motivation, eller hvordan end det passer dig, kan du jo pege på netop det, der gør, at vi kunne være de rette for hinanden. Dine ord vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jesper Fogh, CFO, på jfo@inspari.dk / +45 29 20 31 01 eller Kristina Borrits, CHRO, på kbj@inspari.dk / +45 31 52 80 92.

Søg i Lystrup

Søg i Lyngby

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her,

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.