Head of Recruitment
in the heart of our business


Vores vækststrategi er ambitiøs, vores kunder er det samme, og potentialet for os alle er kæmpestort. Vi søger en ny Head of Recruitment, som drømmer om at blive dén, der binder ledernes rekrutteringsbehov og ambitioner sammen med kommende nye Inspari talenter!

Hvis du har lyst til at spille en helt central rolle som tæt sparrings- og samarbejdspartner for ledergruppen i Inspari, så drømmer vi om at komme i dialog med dig. Vi håber, at du vil tage første skridt på vejen til det, der kunne blive en fed, fælles vækstrejse med dig på holdet. 

Vi er helt åbne over for din geografiske placering, da vores hybride setup giver en god elastik i hverdagen. 

Skal vi mødes og se, om vi kan være hinandens stærkeste match? 

background-half-kim-pil

Et job med
ægte indhold


Som Head of Recruitment arbejder du tæt sammen med ledergruppen i Inspari og sammen har I en fælles opgave i at finde alle de talenter, der er med til at skabe vores vækst. Og lad os bare være ærlige - vores ambitionsniveau er højt, og vi kan kun forestille os, at dit er det samme.

Din primære opgave vil være at drive vores rekrutteringsproces af primært tunge it-specialister og senior-level profiler i tæt samarbejde med den ansættende leder. En vigtig første opgave for dig kunne være at sætte det rette rekrutteringsteam, hvad end du ser behov for en sourcer og/eller talent acquisition consultant til at supportere dig i search-delen. En anden vigtig del af rollen er sammen med ledergruppen og vores CHRO at drive vores Talentstrategi, således vores sammensætning internt altid matcher vores udvikling.

Mens ledergruppen er de kolleger, du arbejder tættest sammen med, får du også fornøjelsen af dine kolleger i HR, der sammen med it og finance danner et stærkt backbone i vores administration. Du kan derfor glæde dig til et fantastisk team af dygtige HR-kolleger, der yder support og backup, så du kan fokusere på din fornemste opgave: At etablere kontakt og sikre, at de rette, fantastiske mennesker med de rette, stærke kompetencer bliver en del af Inspari. 

Leading people
Leading business


Vi arbejder med markedsledende Microsoft-teknologier, så du kommer til at stå med stærkt employer brand, den fedeste virksomhed og markedets mest anerkendte og efterspurgte løsninger. Selv får du naturligvis alle de moderne værktøjer til rådighed, som du har behov for - og du kommer ikke til at drukne i administration. Til gengæld får du en indholdsrig hverdag fyldt med samtaler, online og offline dialog og selvfølgelig en stærk mulighed for efterfølgende at følge alle de kolleger, som du onborder i vores organisation.  

Som moderne arbejdsplads med frihed under ansvar, et hybrid hjemmearbejdssetup og en solid tiltro til dig og dine evner, kan du glæde dig til en hverdag, som du i høj grad selv kan påvirke. Derfor er din geografiske placering heller ikke vigtig for os - måske vil du høre til kontoret i Lystrup ved Aarhus, måske er du tilknyttet kontoret i Lyngby, eller måske har du selv en idé til, hvordan du kunne blive en del af os?

Quote - Whitee

Det bedste ved Inspari er for mig kollegaerne, arbejdsmiljøet og diversiteten, der kommer til udtryk i alt. Vi tager hjertet med i det, vi committer os til og arbejder hårdt og passioneret. Der er fokus på ’det hele menneske’ idet både professionelle og private behov bliver tilgodeset, hvilket fleksibiliteten i hverdagen også i høj grad afspejler.

 

–  Ida Lollike, Team Leader & Principal Consultant, Inspari

background-half-ida-1

Kan du genkende dig selv i nedenstående linjer?

Dine stærke resultater og dit fantastiske netværk er sammen med din fremragende personlighed alt det, vi drømmer om. Din uddannelsesmæssige baggrund er derfor mindre vigtig for os.  

Vi ved dog, at du har stor erfaring med rekruttering af markedets tungeste profiler, og du glæder dig til at samarbejde med dine kolleger på tværs af Inspari. 

 

 • Du har flere års erfaring med rekruttering af stærke profiler
 • Du navigerer med stort overblik i en spændende hverdag med mange igangværende rekrutteringer, både strategisk og operationelt
 • Du har et stærkt netværk og glæder dig til at udbygge det yderligere 
 • Du er vant til stakeholder management - og trives i rollen med forskelligartede og til tider komplekse processer og dialoger, både med dit interne og eksterne netværk
 • Du bruger gerne de sociale medier og moderne værktøjer 
 • Du har erfaring med personprofiler - vi bruger Discovery Insights

It takes heartwork 
to be leading people

Som en del af heartwork-kulturen vil du mærke, at ambitioner og forventninger går hånd i hånd med passion og holdånd. Vi tror på, at vi vinder sammen, når vi spiller hinanden gode med hver vores stærke kompetencer og personligheder.

Som arbejdsplads vil vi gerne møde dig som det hele menneske, du er – med familie, fritid, venner og ambitioner om at præstere. Du vil derfor møde en høj grad af fleksibilitet og tillid, hvor du i respekt for kunden, teamet og opgaven, kan levere dine timer hvor og hvornår det passer bedst ind hos dig.
Vores aktive personaleforening favner meget bredt i deres aktiviteter så der gerne skulle være noget sjov og ballade for alle, og vores ledelse gør en kæmpe indsats for at sikre, at ethvert Inspari-arrangement altid er tiden værd, hvis det holder dig væk fra hjemmet.

Alt dette er jo bare ord, så vi vil anbefale dig at gå ind på vores Instagram for at se billeder fra både hverdag og fest. Du kan godt glæde dig.

Mød os backstage her

Vi leverer grundlaget
du skaber succesen

Udover en flok kolleger i verdensklasse kan vi tilbyde dig:

 • Lækre omgivelser og arbejdsforhold
 • Fleksibel hverdag med mulighed for hjemmarbejde
 • Løbende træning og uddannelse
 • Attraktiv løn, som modsvarer dine kvalifikationer
 • Mulighed for at præge og være med til at skabe din egen stilling
 • En aktiv personaleforening der favner bredt i aktiviteter
 • En arbejdsplads udover det sædvanlige

Kribler det 
allerede i dig?

Når du forhåbentlig åbner dialogen med os - hvad end du sender en kort besked på LinkedIn, en video, 3 linjer om din motivation, eller hvordan end det passer dig, kan du jo pege på netop det, der gør, at vi kunne være de rette for hinanden. Dine ord vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kristina Borrits, CHRO, på kbj@inspari.dk / +45 31 52 80 92.

Søg jobbet 

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her,

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.