Velkommen til
dit bibliotek af gode historier


Vi elsker at dele vores kunders fede projekter - både som hele cases men også blot som små fortællinger om den værdiskabelse vores kunder oplever.

De små inspirerende historier deler vi oftest på vores LinkedIn, men vi vil så gerne, at de er let tilgængelige for alle hele tiden. 

Derfor har vi lavet dette lille bibliotek af gode historier, som du frit kan kigge rundt i og blive inspireret af.

God fornøjelse.

Psst. Kan du slet ikke få nok af datafortællingerne? Så kan du finde vej til vores spændende cases lige her.

Se alle cases

 

Pilgrim er familieejet, dansk design - hand & heart made❤

Actify er rapportering i skyen på abonnement - heartwork made💙 

Som moderne organisation med et stort behov for indsigt er smykkevirksomheden Pilgrim A/S nu klar til Actify Business Analytics - den nye moderne dataplatform i Azure, visualiseret i Power BI og til en fast månedlig pris.

Vi glæder os til at onboarde alle de gode mennesker hos Pilgrim og ser frem til samarbejdet🙌 

Læs mere om Actify Business Analytics 👉 Actify Business Analytics

 

inspari_pilgrim

 

💬 Hold da op, dét er godt nok en øjenåbner! Hvordan har vi kunnet leve uden de her dashboards i Power BI, og det indblik det giver os i forretningen? 🗨

🤔🙌💥😎

Cirka sådan faldt ordene, da teamet hos Avant Denmark A/S - biludstyr.dk fik implementeret Power BI på toppen af deres C5. Som SMV havde de søgt funding til at komme godt i gang – og dét er de kommet.

Det forlyder, at ingen savner sved på panden over Excel-gymnastik 🧎‍♀️🧎‍♂️🤸‍♀️🤸‍♂️😅😅

Aftalen om de næste projekter er underskrevet, og vi glæder os til at folde Microsoft Power Platform yderligere ud og åbne en fantastisk verden af data og indsigt for hele teamet.

Kudos til folkene hos Avant Denmark - biludstyr.dk for at tage godt imod alt det nye!

 

 

inspari_avant-biludstyr

 

Ny app styrker kundeoverblikket hos Uno-X 📲

”De mange datapunkter giver os bedre indsigt i kundeadfærden og dermed mulighed for at skabe et attraktivt kundeloyalitetsprogram til glæde for vores kunder.”

Uno-X Danmark A/S har fået implementeret en Azure Event Hub og Stream Analytics til at behandle data fra deres nye app, der netop er lanceret. Data, der giver Uno-X dyrebare indsigter i kundeadfærden og brugsscenarier 🧠👨‍💻👷‍♀️🤵‍♀️

Den nye løsning kommer ikke blot Uno-X til gode. Det nye, oplyste beslutningsgrundlag gør Uno-X i stand til at tilbyde attraktive kundeloyalitetsprogrammer, som imødekommer kundernes behov, og dermed skaber en forbedret kundeoplevelse for den enkelte kunde. En vaskeægte win-win situation! 🏆

 

UnoX_Inspari_1200x628

 

80% standard 
20% Food & Bio Clusters DNA
100% automatisering af rapportering
 
Den landsdækkende klyngeorganisation, Food & Bio Cluster Denmark, har valgt Actify Business Analytics - vores bedste erfaringer gennem 1200 projekter i én løsning, bygget i Azure, visualiseret i Power BI 🙌
 
Som en del af Actify Business Analytics er vigtige økonomiprocesser hos Food & Bio Cluster blevet automatiseret. Det skaber både et værdifuldt overblik over projektøkonomien og ressourcestyringen og sparer dem dyrebare medarbejdertimer 🦾🚀
 
Vil du lære mere om Actify Business Analytics? Læs mere lige her.Food & Bio Cluster

 

Nogle siger studerede, andre siger elever. 
Nogle har ét kildesystem, andre har et andet.
Nogle bruger al deres tid i Excel, UCN bruger Actify Education på abonnement.

Fælles for alle er kravene fra myndighederne, et kæmpe potentiale i at automatisere og standardisere arbejdsopgaver og de mange muligheder for at udnytte data endnu bedre 🦾🔋🔝

Derfor har professionshøjskolen, University College of Northern Denmark, fået Actify Education på abonnement - en ny dataplatform skabt til uddannelsessektoren som supporterer UCN’s kildesystem, ESAS 🎓🤝

Om løsningen siger Kirsten Lystlund, Projektleder hos UCN:

”Actify Education giver os adgang til alle relevante data i frontenden og ligeledes de underliggende datamodeller, der gør os i stand til selv at modellere videre på standardrapporterne i forbindelse med ad hoc-forespørgsler. Sideløbende sikrer abonnementsordningen en fast fee hver måned underordnet mængden af data.”

💡 Læs mere om Actify Education her.

 

 

 

 

UCN

 

Små kontorrobotter styrker kundeoplevelsen og automatiserer processer hos LeasePlan 🤖🧠😎 
 
”Det her må vi kunne gøre smartere og bedre!” 💡
 
Med ambitionen om at styrke den enkelte kundes oplevelse havde LeasePlan, et af verdens førende leaseingselskaber, et behov for en mere enkel, hurtig og effektiv kundehåndtering.
 
Derfor har LeasePlan nu fået implementeret den første af en række kontorrobotter – eller RPA (robotic process automation)-løsninger - der automatiserer forretningskritiske og tidskrævende processer.
 
”Sammen med Inspari lavede vi en masterplan over de tidskrævende processer, som vi med fordel kunne automatisere, og så gik vi ellers i gang. På blot få uger fik vi rammerne for udviklingen af ”robotterne” på plads, og kort efter var den første process automatiseret”, fortæller Christian Alexander, Risk & Compliance Director, LeasePlan
 
RPA-løsningerne er bygget i Microsoft Power Automate og derfor en naturlig del af LeasePlans eksisterende Microsoft-miljø.

 
LeasePlan

 

En ny, moderne dataplatform skal bidrage til stabilitet i driften af Københavns metro & kommende letbane 🚊🦾
 
Vi er glade og stolte over, at Metro Service A/S har valgt Inspari som samarbejdspartner til at levere en moderne dataplatform i Azure.
 
Den nye dataplatform skal øge dataunderstøttelsen igennem forbedret rapportering samt optimering af data-processer og dermed bidrage til stabilitet i driften af tog, stationer og andre aktiver ⚙️📈
 
Samarbejdet med de visionære folk er allerede sat i gang. Tak for tilliden, Metro Service A/S 🤝

 

1600x629 (Metro Service)

 

Dybe dataintegrationer giver stærk indsigt 💪
 
For det tyske mediehus, Bauer Media Audio, er dybe integrationer nøglen til den uvurderlige indsigt, som medarbejderne har behov for – i nærrealtid. 
 
I tæt samarbejde med data-ambitiøse Bauer Media Audio har vi derfor skabt et moderne setup i Azure Synapse med data fra HubSpot – visualiseret i Power BI. Snart ruller vi løsningen ud i 13 lande, så medarbejderne på tværs af den internationale koncern får glæde af indsigten.
 
Vi glæder os til samarbejdet og takker for tilliden!

 

1200x628 (Bauer Media)

 

Kudos, klap på skulderen & kæmpe kvalitetsstempel 👏🥂⭐️

Vi er pivstolte! I Inspari er vi blandt de tre virksomheder, som har vundet en 4-årig rammeaftale for Data & Analytics hos Energinet 🦾

Vi er blandt andet blevet udvalgt på baggrund af vores Data Science-kompetencer og løbende udvikling af disse i form af relevante certificeringer, udvikling af egne produkter samt intern og ekstern undervisning i Data Science.

Derudover bliver vi anerkendt for vores tætte partnerskab med Microsoft og vores dygtige kollegers viden om Microsofts roadmap og best practices - viden, vi naturligvis altid udvikler og udvider.

"Vi er stolte af, at Energinet har valgt Inspari som deres samarbejdspartner på en 4-årig rammeaftale indenfor Data & Analytics. Det ser vi som en anerkendelse af vores højt kvalificerede kompetencer inden for Microsoft teknologiområdet, Data & Analytics, Cloud first-tankegang og evne til at skabe værdi med data indenfor energiområdet.
Samarbejdet giver os muligheden for at udbygge og forstærke vores nuværende team, hvilket vi ser som en styrke fremadrettet for os og vores kunder" udtaler Anders Rølling, Sales Manager.

Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med dataambitiøse Energinet 🤎

 

 

 

 

 

1200x629 (Energinet)

 

Velkommen til ADP - Associated Danish Ports A/S som ny Actify ESG-kunde 🤝

ADP er med havnene i Nyborg og Fredericia samt Taulov Dry Port central for den grønne omstilling inden for transport, logistik og energiområdet. En række indsatser på klima, sociale hensyn og governance skal understøtte ADP’s målsætninger om at blive emissionsfri i 2030.

Gennem en række driftsrelaterede nul-emissions løsninger på havneterminalerne og i Taulov Dry Port ønsker ADP at forbedre sin impact på natur og nærområder til gavn for medarbejdere, borgere, kunder, samarbejdspartnere og samfundet generelt.

ADP gennemfører derfor i disse år en række tiltag, der rykker på miljøregnskabet.

Men hvordan måler man det? Finder data? Og handler på det?

Dét gør ADP (lige om lidt) via Insparis nye ESG-løsning, Actify ESG 🌍📈

Med platformen kan ADP samle og visualisere alle datakilder, følge ”live” med i, om man er ”on track” i forhold til at indfri ambitionerne og identificere potentialer og udfordringer.
Samtidig får ADP automatiseret store dele af dataindsamlingen, fordi Actify ESG automatisk henter data fra alle tænkelige kilder og systemer, opdaterer ESG-lovgivning, emissionsberegninger og generelt følger Greenhouse Gas Protocol. Data, som ikke kan hentes automatisk, indtastes nemt via formularer.

Og til sidst har man - med ganske få klik – en færdig ESG-rapport ✅

EU løfter - med den nye ESG-lovgivning - ambitionsniveauet inden for bæredygtighed, rapportering og compliance markant. Hvad der før blev opfattet som eliten inden for ESG, er nu blevet til et minimum.

Alt det kommer ADP snart på forkant med 💚⛴

Tak til ADP for tilliden og partnerskabet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1200x628 (ADP)

 

Vi byder den danske fashion-virksomhed, Rains, velkommen ombord på Actify Business Analytics - vores standard dataplatform skræddersyet til Rains' behov 🤝🤎

Rains er i fuld gang med en ambitiøs digital transformation. Et led i transformationen er migreringen over i Business Central og for at sikre adgangen til data før, under og efter migreringen, har Rains valgt Actify Business Analytics til at aktivere og udstille data til forretningen. På den måde undgår Rains den klassiske migrerings-pain, nemlig manglende indsigt 🦾📈✔️

Med data-indsigten på plads får Rains de bedste forudsætninger for den videre udvikling af den nye, skalerbare data- og integrationsplatform, og Rains kan sætte tempo på hele udviklingsprocessen til der, hvor værdiskabelsen sker - nemlig i forankringen og udnyttelsen af data i hele organisationen 🎯🎯

I første omgang skal Rains på salgs- og finansmodulerne, og i anden fase udvider de yderligere med moduler til indkøb og lager.

Tak for samarbejdet, Rains 💙

 

 

 

Rains_Inspari_1200x628

 

 

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.