Dataklubben sæson 5 episode 2

 

Master Data er for alle i WSA

 

Insparis flagskibsevent, Data Day ’22, har været den perfekte anledning til endnu en gang at invitere gæster ind i Dataklubben. Optaget i foyeren på Tivoli Hotel og Congress møder vi episodens gæst.

Micala Gotfredsen, Director, Commercial Data & Analytics, kom forbi til en snak om et emne, der ligger hendes hjerte nært: Master Data Management. Micalas afdeling har formået at tænke Master Data-løsninger ind i alle initiativer, og derfor forbedrer de også deres datagrundlag hver gang, de leverer kundeindsigt til forretningen. Det kan man vist kalde en win-win.

Vi skal stoppe med at symptombehandle, turde tage de udfordringer, som ingen andre vil have, kommunikere undervejs og skabe synlighed i processen for resten af organisationen.

Micala fortæller også om nogle af WSA’s konkrete Master Data use cases, såsom NPS-målinger og one business-platform, og om implementeringen af Master Data i WSA.

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her,

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.