DataRobot 
Automated AI

DataRobot er en AI Cloud platform til automatiseret AI og Machine Learning. Hvad enten din organisation vil kickstarte transformationen mod at blive drevet af AI eller accelerere brugen af AI, kan DataRobot gøre en forskel.

Har du Data Scientists blandt dine kolleger? Svaret er med stor sandsynlighed nej, og det er helt almindeligt. Med DataRobot kan du og dine kolleger blive Data Citizens og udnytte kombinationen af data, nysgerrighed og forretningsviden og skabe de AI-resultater, som før krævede Data Scientists.

Hvis du selv arbejder som Data Scientist, vil du opleve, at du ikke længere skal bekymre dig om at få lavet de helt rigtige transformationer af features (features engineering), at udvælge den korrekte model, hyper parameter tuning, hvordan du sætter din ML-model i produktion, eller hvordan du overvåger den i produktion. Alt dette klarer DataRobot for dig! Du skal blot tænke på, hvad det næste AI-projekt skal være.

DataRobot skal derfor ses som en enabler, der gør Data Citizens i stand til at komme rigtigt langt med AI på egen hånd. Med andre ord demokratiserer DataRobot AI-tilgængeligheden og forener de tekniske Data Scientists og de ikke-tekniske Data Citizens.

background-half-anders-kamilla2

4 stærke fordele ved DataRobot

Nøjagtighed

Du får automatisering, hastighed og kvalitet i ét værktøj. Indbygget i DataRobot er millioner af algoritmer, processer for databehandling og forskellige parametre, som hjælper dig frem til den bedst-egnede machine learning-model. Alle modeller er unikke og tilpasset netop dit datasæt og det, som du ønsker at forudsige.

Hastighed

Den stærke motor i DataRobot kan levere top-hastighed til tusindvis af servere, så du kan bygge og tune ML-modeller. Det arbejde, som før tog flere måneder, kan du nu lave på få timer. Ligeledes er der tid at spare ifm. udviklingen, hvilket er alfa omega, siden 80% af alle machine learning modeller ender med aldrig at komme i produktion.
I et forretningsmæssigt perspektiv øges hastigheden også. Med DataRobots ”Auto Feature Generation” og ”AutoML” funktioner bliver time-to-market af AI projekter ca. 4 gange hurtigere end ellers, samtidig med at kvaliteten af projekterne øges. 

Brugervenlighed

DataRobot formår at gøre Data Science ekstremt simpelt og folk med minimal erfaring med Data Science kan derfor blot med sparring fra en Data Scientist komme rigtig langt. Simpliciteten understøttes af det intuitive interface med drag-and-drop, der gør det nemt at bruge, hvad enten du vil have DataRobot til at gøre alt AI-arbejdet, eller du vil teste din machine learning-model. Du får indbyggede visualiseringer, som giver nye, dybe indsigter og en helt ny forståelse af din forretning.

Økosystem


Verdenen af AI er i konstant forandring et tempo, som er svært at følge med i. DataRobot er altid opdateret med de nyeste algoritmer, værktøjer og kilder, så hele økosystemer er altid tilgængeligt for dig som bruger – og beregninger, som du måske aldrig har brugt, men som viser sig at blive vigtige i din hverdag. DataRobot transformerer nemlig muligheder indenfor AI og ML til håndgribelige realiteter.

DataRobot demokratiserer 
AI & ML


Gør op med mangel på dataressourcer

Det klassiske AI-projekt kræver mange forskellige kompetencer: indgående forretningsviden, erfaring i at programmere og en høj uddannelse inden for matematik og statistik.

For mange virksomheder er en af de største flaskehalse for at blive drevet af AI, at de mangler ressourcer, der dækker netop disse kompetencer. For at imødekomme dette kan der enten ansættes nye Data Engineers, Data Scientists og AI Engineers, men de er ofte en omkostningstung ressource. Alternativt kan vi give de eksisterende medarbejdere det rigtige værktøj, som kan øge produktiviteten betragteligt, så AI modellerne bliver færdige og kan komme i produktion til glæde for hele forretningen.

DataRobot kommer dig til AI-undsætning
DataRobot er derfor, som den første og eneste af sin slags, sat i verden for at give Artificial Intelligence- og Machine Learning-muligheder til endnu flere medarbejdere, for AI er unægteligt på vej til at blive mission-ciritcal med potentialet til at ændre enhver industri, service og kundeinteraktion. I stedet for en enkelt eller to Data Scientists kan hele styrken nu blive til Data Citizens og få tilføjet yderligere kompetencer – uden at skulle kunne programmere eller kode.

... Er kvaliteten af dit forecast essentiel? 
... Vil du forudsige churn på dine kunder eller hvornår du skal skifte en bestemt reservedel? 
... Er kompleksiteten af et AI projekt for høj? 
... Eller har I måske et Data Scientist team men flere modeller på tegnebrættet end i reel produktion?

Så kan DataRobot hjælpe dig. Og det bedste af det hele: Hvor end I er på jeres datarejse, er komplet underordnet. Alt I skal bruge, er data og forretningsforståelse, og så vælger DataRobot den algoritme, som bringer jer i mål.

Hent gratis guide & tjekliste
til AI & ML projekter

Du vil gerne i gang med AI og Machine Learning, men hvor skal du starte? I denne guide får du 5 enkle trin til at gå fra planlægning af projekter til udrulning på tværs af organisation.

Inspiration fra andre, som er godt i gang med de nye teknologier

Viden om, hvordan du gearer din organisation til nye tider

Den værdifulde tjekliste til at identificere problemer, der er værd at løse.

Hent guiden lige her

background-half-ida-1

DataRobot game-changing features

Auto ML

Automated Machine Learning (Auto ML) er en teknologi opfundet af DataRobot til at automatisere mange af de opgaver, der er nødvendige for at udvikle AI- og ML-applikationer. Ved at inkorporere viden og ekspertise fra nogle af verdens førende dataforskere gør DataRobot det muligt for flere brugere, på tværs af alle færdighedsniveauer, at få succes med ML.

Auto ML aktiverer den AI-drevne virksomhed ved at:

  • Automatisere gentagne, tidskrævende trin i den traditionelle ML-proces
  • Gøre det muligt for nye brugere - analytikere, softwareingeniører og dataingeniører - hurtigt at bygge meget nøjagtige modeller uden behov for programmering
  • Give fortolknings- og forklaringsmulighed for alle modeller
  • Gøre det muligt hurtigt at få AI i produktion

Den manuelle produktion af en ML model er en kompliceret proces, der kræver domæneviden, matematisk ekspertise og datalogi. Auto ML gør det muligt for organisationer at bruge dataforskernes indbyggede viden uden at bruge tid og penge på selv at udvikle egenskaberne, og det gør dermed data tilgængelig på tværs af organisationen. Det åbner ligeledes op for, at organisationens dataforskere får mulighed for at fokusere på mere komplekse problemer.

Auto Feature Generering

Har du mon nogensinde overvejet, hvad hemmeligheden bag verdens toprangerede Data Scientists er? Feature generering er en del af svaret.

Feature generering er processen med at forberede et datasæt til ML ved at ændre funktioner eller udlede nye funktioner for at forbedre modellens ydeevne.

Auto Feature Generering kan omfatte:

  • At finde nye datakilder - f.eks. kreditscore fra et eksternt bureau
  • Anvendelse af forretningsregler - f.eks. markering af banktransaktioner, der overskrider autorisationsgrænser
  • Omgruppering eller omformning af data - f.eks. beregning af body mass index for en hospitalspatient

Feature generering er enormt ressource- og tidskrævende. Det kan tage år at udvikle de tekniske færdigheder og den domæneviden, der kræves for best-practice feature generering, og folk med begge disse færdigheder er sjældne.

DataRobot automatiserer den gentagne og tidskrævende feature generering med Auto Feature Generering, der tilgodeser forskellighederne i datasæt og leverer enestående modelnøjagtighed i minutter eller timer i stedet for uger eller måneder.

AI-as-a-Service (AIaaS)

Hvis du, ligesom os, synes at DataRobot-platformen lyder næsten for godt til at være sandt - men måske også som en stor investering - så findes der et (hvis vi selv skulle sige det: rigtig godt) alternativ. Du kan nemlig få fingrene i prædikationer fra DataRobot til din løsning uden selv at skulle investere direkte i den omkostningstunge AI-platform.

I Inspari sælger vi nemlig ikke blot hele platformen men laver også 'Power-by-DataRobot' (AIaaS) løsninger, hvor vi hos Inspari hoster DataRobot. 

Med denne løsning får du prædikationer i DataRobot på abonnement. Det betyder også, at blot to måneder efter initialiseringen er du i gang med din nye løsning. De forskellige modeller er trænede og styrede af Inspari og for at sikre den høje kvalitet, monitorerer Inspari deres performance.

 

Med Power-by-DataRobot får du følgende fordele:

Økonomisk transparens med en fast månedlig betaling

Hurtig og nemt implementering af løsningen

Betragteligt reducerede risici

Forsikring af høj kvalitet med Insparis DVG-metode

Undgå at skulle ansætte dyre Data Scientists

Unlocking the value
of DataRobot

Der er intet kunstigt ved problemerne i den virkelige verden, så hvorfor skal vi nøjes med blot kunstig intelligens?

Se videoen her og lær mere om hvordan DataRobot bringer værdien af AI ud af boksen og hjælper med at forbedre den måde, vi analyserer data på.

 

DataRobot 
til hele organisationen

Med DataRobot får du uanede muligheder for at bruge AI i mange forskellige afdelinger – også i afdelinger, som du måske ikke havde overvejet.

Risikostyring:

Kredit risici
Fraud detection


Salg:

Prioritering af leads – hvem skal du ringe til først?
Forecast af efterspørgsel


Logistik:

Analyser af omkostninger
Produkters livscyklus


HR:

Screening af resumeer
Churn på medarbejdere


Marketing:

Segmentering af kunder og produkter
Produktmix – bedste produktmix for at reducere churn

Use cases

Forbedring af planlægning

Uanset om der laves forecasts af salg, produktion, omsætning, lagerbeholdning eller andet, kan de som oftest bruges til at forbedre planlægningen i en virksomhed. Det kan både være vagt- og produktionsplanlægning, vareindkøb eller noget helt tredje.

Tendensen viser, at dette er et område, som i høj grad bliver negligeret i dag, og at virksomheder ofte tyer til simple metoder uden at forholde sig til omkostningerne ved dårlig planlægning. Hos Inspari har vi set eksempler på virksomheder, der med en relativt beskeden indsats kunne spare op til 20 gange investeringen i AI.

Indsigt i produktsortiment

Hvad sker der med omsætningen på eksisterende produkter, hvis vi introducerer et nyt produkt i samme kategori? Hvad kommer det nye produkt til at sælge for?

Det er to meget svære spørgsmål at få svar på. Især konsekvensen ved at introducere nye produkter kan for selv de bedste algoritmer være svært at komme et korrekt estimat på.
Dog kan AI-platformen, DataRobot, komme med etkvalificeret bud, som man beslutter, kan bruges som input.

DataRobot 
i praksis

Kunne du også godt tænke dig at se, hvordan DataRobot Data Prep, DataRobot Automated Machine Learning, Visual AI, Location AI, og DataRobot MLOps arbejder sammen om at levere en end-to-end Enterprise AI oplevelse - i praksis?

Så se blot med i videoen her hvor Richard Tomlinson, Senior Director hos DataRobot Product Marketing, viser en end-to-end demo. 

 

Skal Inspari være din 
DataRobot partner?

I Inspari har vi stærke kompetencer i AI og machine learning, og vi er vant til at assistere organisationer med at bringe nye teknologier og værktøjer i spil. Du kan læse mere i vores cases.

Uanset det nuværende niveau for brugen af AI og Machine Learning i din organisation, kan vores konsulenter fungere som sparringspartner for fx AI-styregruppen eller stå for hele processen fra behovsafdækning og valg af værktøj til implementering og user adoption.

Hvis du vil tale AI og ML, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi er klar til at hjælpe din organisation godt i gang med de moderne teknologier, som bringer dig foran konkurrenterne.

Book et uforpligtende møde

background-half-ida3

 

 

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her,

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.