Icon - Blue - Equal

Ambitiøse Pandora øger datatilgængeligheden & styrker beslutningskraften

pandora

Migrering fra QlikView til Power BI

Hvordan får man data til at flyde gennem en international organisation og helt ud i hænderne på den enkelte shop manager for at styrke beslutningskraften?

Resultatet kan findes i en af Nordens største migreringer; nemlig migreringen fra QlikView til Power BI, som Pandora har udført i samarbejde med Inspari, der har været BI- og datasamarbejdspartner med Pandora gennem mere end 10 år.

Hvad er Pandora?

Citat fra Pandora
niels_hjort_rotendahl_500x500
Placeholder
Title, Pandora

Høje ambitioner

høj værdi 

Dataambitionerne i Pandora har aldrig fejlet noget. Organisationen stod derfor ved en skillevej, da den aldrende frontend-platform til rapportering skulle skiftes ud for at møde det stigende databehov på tværs af Pandora og for bedre at kunne udnytte nye, cloudbaserede teknologier.

Grundet Pandoras Microsoftbaserede infrastruktur og deres ambitiøse datavision valgte de at gå med Power BI Premium og Azure Analysis Services for at udnytte mulighederne og styrken i den samlede Microsoft stack bedst muligt.

pandora


Ny platform
Nye nymuligheder

Transformationen fra en on-premise frontend-platform til Power BI Premium skal flytte Pandora henimod en moderne, cloudbaseret platform med gevinstrealisering til Microsoft Synapse Analytics. Ved at skabe og tilføje indsigt i hele værdikæden kan data nu flyde gennem organisationen og ud til hver enkelt afdeling, som med den nye data i hænderne får styrket sin beslutningskraft.

Pandora har fået lettere adgang til data og kan ny skyde dashboards ud til mobile devices og sikre automatisering af processer, så rapporter og dashboards altid kører korrekt med mindst mulig tid brugt på vedligeholdelse. Moderniseringen af det tekniske værktøj har også gjort det muligt at brede data længere ud og give hele forretningen lettere adgang.

Ligeledes er det nu muligt at benchmarke på tværs af landegrænser, digitalisere købsprocessen og over tid bruge AI til indkøb og medarbejderplanlægning for at bringe yderligere værdiskabelse til Pandora.

 

Datadrevne
gevinster

Selvom projektet ikke er færdigt endnu, har særligt én gevinst skabt stor værdi: Lettilgængelige dashboards på mobilen har gjort det muligt for Pandora at få data bredere ud i forretningen.

Når data kommer bredere ud med en højere frekvens, vil en yderligere gevinst være, at den enkelte medarbejder får styrket sin evne til at udnytte potentialet i data.

Hvad er Pandora?

Pandora A/S er et dansk internationalt smykkefirma, som fremstiller og markedsfører smykker i mere end 100 lande via ca. 7800 forhandlere.

Kan vi hjælpe dig?
Skriv til os her

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.